Συγκινητικό σκίτσο: Αν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα γνώριζε τον εγγονό της

Συγκινητικό σκίτσο: Αν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα γνώριζε τον εγγονό της
Ο νεογέννητος γαλαζοαίματος με τους γονείς του AP

Η Κινέζα σκιτσογράφος Autumn Ying δημιούργησε ένα πολύ όμορφο σκίτσο, όπου απεικονίζεται το ζευγάρι με το νεογέννητο παιδί τους, στη μία μεριά η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ και στην άλλη η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τη Δευτέρα ήρθε στον κόσμο ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, με τη βασιλική οικογένεια να μεγαλώνει και να προσθέτει άλλο ένα μέλος στον κύκλο της.

Ο Πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε με χαρά και συγκίνηση τον ερχομό του πρωτότοκου παιδιού τους, που είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ενώ την Τετάρτη το ζευγάρι παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό τον νεογέννητο γιο του, με τις φωτογραφίες να κάνουν ήδη το γύρω του κόσμου και να γίνονται viral.

Την ίδια μέρα η 93χρονη Βασίλισσα είδε για πρώτη φορά το όγδοο δισέγγονό της, ενώ οι δύο γονείς ανακοίνωσαν το πώς θα ονομάσουν τον γιο τους, ο οποίος θα ακούει πλέον στο όνομα Άρτσι Χάρισον Μάουντμπατεν Ουίνδσορ. Μάλιστα, τα στοιχήματα και τα σενάρια για την ονοματοδοσία του “έδιναν και έπαιρναν” το τελευταίο διάστημα.

Και ενώ ολόκληρη η Βρετανία είναι χαρούμενη με το νέο γαλαζοαίματο μέλος της βασιλικής οικογένειας, φαίνεται πως κάτι λείπει. Πρόκειται για τη γιαγιά του νεογέννητου Άρτσι, που δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει και που δεν θα τον δει ποτέ από κοντά. Ο λόγος, φυσικά, για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα.

Πώς θα ήταν, όμως, η στιγμή που η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα γνώριζε τον εγγονό της;

Αυτό σκέφτηκε η Κινέζα σκιτσογράφος Autumn Ying, η οποία δημιούργησε ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό σκίτσο, όπου απεικονίζεται το ζευγάρι με το νεογέννητο παιδί τους, στη μία μεριά η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, η Ντόρια Ράγκλαντ, και στην άλλη η μητέρα του Πρίγκιπα Χάρι, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό σκίτσο, το μοιράστηκε η σκιτσογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα