Βίντεο: Παίκτης αμερικάνικου φούτμπολ έβγαλε "νοκ άουτ" ξανθιά ρεπόρτερ

Βίντεο: Παίκτης αμερικάνικου φούτμπολ έβγαλε "νοκ άουτ" ξανθιά ρεπόρτερ

Δείτε πώς ένας παίκτης του αμερικάνικου φούτμπολ, "έριξε" κυριολεκτικά στον αγωνιστικό χώρο με μια του κίνηση, γοητευτική ρεπόρτερ του Fox Sports (Vid)

Εκείνη, έκανε αμέριμνη το ρεπορτάζ της μιλώντας με παίκτη κολλεγιακής ομάδας. Εκείνος, παρασύρθηκε από την ορμή του παιχνιδιού και ίσως από την ομορφιά της. Και αποφάσισε να τη βγάλει νοκ άουτ.

Για την ακρίβεια, η όμορφη Amy Campbell του Scout/Fox Sports NEXT, μιλούσε με έναν παλαίμαχο του αμερικανικού κολλεγιακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (όπου ποδόσφαιρο, εννοούμε το αμερικανικό φούτμπολ).

Ο παίκτης του "South Florida high school" που ακούει στο όνομα Ermon Lane ξέφυγε από τα όρια του αγωνιστικού χώρου και μετά από ένα άγαρμπο μαρκάρισμα που δέχθηκε, προσγειώθηκε με φόρα πάνω της παρασέρνοντας τη στο πέρασμα του. Μόλις είχε ολοκληρώσει ένα δύσκολο "touchdown".

Η απροσδόκητη κατάληξη του ρεπορτάζ της πάντως είχε ευτυχή κατάληξη καθώς η ίδια δεν τραυματίστηκε από την πτώση της, ενώ έσπευσε να αναμεταδώσει το συμβάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία με τον παίκτη που την "έριξε". Ιδού.

Πηγή: NY Post

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Reporter Gets Knocked Over By Football Player After Touchdown Grab

SHARE:

24Media Network