Επίσκεψη Κικίλια στο Ασκληπιείο: "Ευχαριστώ όλους τους μαχητές"

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας EUROKINISSI

Ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το Ασκληπιείο Βούλας, όπου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη μάχη που έδωσαν κατά του κορονοϊού.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα το Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους, πραγματοποίησε σύσκεψη με τη Διοίκηση και τους Διευθυντές και περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''Έρχονται καινούργια μηχανήματα, ήρθαν εν μέσω κρίσης κορονοϊού ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαχητές, τους «αγίους της διπλανής πόρτας» που έδωσαν τη μάχη του κορονοϊού.

Το Νοσοκομείο εξυπηρετεί όλα τα νότια προάστια και φιλοδοξούμε να το φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο έτσι ώστε οι επαγγελματίες υγείας, οι διοικητικοί υπάλληλοι και όλο το προσωπικό να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους σε πολύ υψηλού επιπέδου χώρο και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Κυρίως, όμως, να ξέρουν οι συμπολίτες μας, οι ασθενείς, οι οικογένειές τους, ότι έρχονται σε ένα Νοσοκομείο, το οποίο εκτός από πολύ υψηλού επιπέδου επιστήμονες, έχει και υποδομές τέτοιες, ώστε να μπορεί να τους εξυπηρετεί, όπως εμείς ονειρευόμαστε το νέο ΕΣΥ του 21ου αιώνα''.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κικίλιας, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network