Κικίλιας από τη Λέρο: Η ακριτική Ελλάδα αξίζει την προσοχή και τη στήριξή μας

Κικίλιας από τη Λέρο: Η ακριτική Ελλάδα αξίζει την προσοχή και τη στήριξή μας
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣ. ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ) Eurokinissi

Ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε τη Λέρο και το νοσοκομείο του νησιού όπου είχε σειρά επαφών με εργαζόμενους και ασθενείς.

Το νοσοκομείο της Λέρου επισκέφθηκε την Δευτέρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας όπου συνομίλησε με τη διοίκηση και εργαζόμενους στο νοσοκομείο, με φορείς του νησιού και με πολίτες.

Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείου, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στα λόγια του Γιάννη Ρίτσο για τη Λέρο, “πολύ αγαπιέται αυτός ο τόπος, με υπομονή και υπερηφάνεια”, και προσέθεσε: «Είναι πολύ σημαντική η νησιωτικότητά μας. Ήρθα σήμερα στο ακριτικό αυτό νησί για να δω το νοσοκομείο του, να μιλήσω με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τη διοίκηση, τον δήμαρχο, την εκπρόσωπο της Περιφέρειας. Θα στηρίξουμε τη Λέρο με όλες μας τις δυνάμεις, όπως το κάναμε εν μέσω κορονοϊού και κρίσης.

Θέλουμε το νησί να έχει ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι. Έχουμε ήδη στείλει εδώ 22 υγειονομικούς και θα ενισχύσουμε περαιτέρω το νοσοκομείο. Θεωρούμε ότι η ακριτική Ελλάδα αξίζει την προσοχή, την αγάπη και τη στήριξή μας και αυτό κάνουμε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα