Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας

Ένας άνδρας τραυματίστηκε από πυροβολισμούς μέσα σε κομμωτήριο επί της οδού Χέυδεν

«Βροχή» έπεσαν οι πυροβολισμοί γύρω στη μία το μεσημέρι σε κομμωτήριο επί της οδού Χέυδεν, στην Πλατεία Βικτωρίας, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκει σε άντρα πακιστανικής υπηκοότητας.

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κομμωτήριο και αφού πυροβόλησαν 4-5 φορές εναντίον ενός 38χρονο άντρα αλβανικής υπηκοότητας με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν, τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο ακολούθησε πανδαιμόνιο αφού το περιστατικό έγινε στην γεμάτη από κόσμο Πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας και μέρα-μεσημέρι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πριν τα περιπολικά της Αστυνομίας και παρέλαβε το θύμα, τον οποίο μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό. Ο τραυματίας έφτασε στο νοσοκομείο στις 13:30 και αυτή την ώρα βρίσκεται στον αξονικό τομογράφο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί στη βουβωνική χώρα.

Σε εξέλιξη η έρευνα από την Ασφάλεια και λαμβάνονται καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, σε μία προσπάθεια να διευκρινιστεί ο αριθμός των δραστών και αν είναι δυνατόν τα κίνητρα της επίθεσης που παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Απ’ το σημείο του συμβάντος οι αστυνομικοί συνέλεξαν 4-5 κάλυκες οι οποίοι θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

«Ακούστηκαν 5-6 πυροβολισμοί. Περίπου μία και τέταρτο. Άργησε πολύ το ασθενοφόρο, υπερβολικά» δήλωσε ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος με οπτικά, και πρόσθεσε πως το θύμα «δεν ήταν ο ιδιοκτήτης, εκείνος είχε βγει έξω».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα