Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση θα προστατεύσει και θα στηρίξει την αστυνομία

Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση θα προστατεύσει και θα στηρίξει την αστυνομία
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με αστυνομικούς στην Κέρκυρα Eurokinissi

Με τον επικεφαλής των ΜΑΤ μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την επίθεση στη Θεσσαλονίκη και σε δήλωση του χαρακτήρισε τον Τσίπρα "πρωθυπουργό όχι μόνο των φόρων και του ψέματος, αλλά και της βίας και της ανομίας"

Μήνυμα στήριξης στην αστυνομία έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στην κυβέρνηση για τα θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε σήμερα με τον επικεφαλής των ΜΑΤ μετά την επίθεση με μολότοφ εναντίον διμοιρίας στη Θεσσαλονίκη, την οποία χαρακτήρισε δολοφονική, τονίζοντας πως είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Ο κ.Μητσοτάκης όπως ανέφερε σε δήλωση του διαβεβαίωσε τον επικεφαλής των ΜΑΤ ότι “η επόμενη κυβέρνηση θα προστατεύσει και θα στηρίξει την αστυνομία. Και θα την αφήσει επιτέλους να κάνει τη δουλειά της. Και αυτό το μήνυμα θέλω να το ακούσουν όλες οι γυναίκες και οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας.”

Υποστήριξε επίσης ότι: “Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός των φόρων και του ψέματος αλλά και ο πρωθυπουργός της βίας και της ανομίας. Η κυβέρνηση προκλητικά ανέχεται τη δράση αναρχικών παρακρατικών ομάδων. Ούτε τις διώκει, ειδικά όταν πρόκειται για τις φιλικές της “συλλογικότητες” και τους κάθε λογής Ρουβίκωνες. Έχει παραδώσει ολόκληρες γειτονιές σε συμμορίες. Έχει αφήσει τα πανεπιστήμιά μας να μετατραπούν σε γιάφκες και ορμητήρια παραβατικών ομάδων στο όνομα δήθεν της προστασίας του ασύλου.”

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε: “Η ασφάλεια αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δημοκρατικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων. Ο κ. Τσίπρας είναι πλέον προσωπικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν. Δεσμεύομαι απέναντι στους πολίτες: Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να αποκαταστήσω τη νομιμότητα στη χώρα. Ώστε να φέρουμε ξανά την ηρεμία στην καθημερινότητα και την αισιοδοξία σε κάθε Έλληνα πολίτη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα