Στ. Θεοδωράκης: Kατώτερη των θυσιών η συμφωνία για το χρέος

Στ. Θεοδωράκης: Kατώτερη των θυσιών η συμφωνία για το χρέος
O επικεφαλής του Ποταμιού, Σ.Θεοδωράκης Eurokinissi

"H απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος είναι κατώτερη των προσδοκιών και των θυσιών του ελληνικού λαού και δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς" επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«H απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος είναι κατώτερη των προσδοκιών και των θυσιών του ελληνικού λαού και δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς» επισήμανε, σε δήλωσή του, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι παρά την πρόσκαιρη ανάσα με τη δεκαετή περίοδο χάριτος, η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει μπροστά της έναν ανηφορικό δρόμο. «Τα πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% ως το 2022 και 2,2% ως το 2060, δεσμεύουν τη χώρα σε αμυντικές πολιτικές λιτότητας για πολλές δεκαετίες, με την τρόικα να μας βαθμολογεί κάθε τρίμηνο. Οι πολίτες πλήρωσαν και θα συνεχίσουν να πληρώνουν πολύ ακριβά τα λάθη του παλιού πολιτικού συστήματος και τις ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» ανέφερε, τονίζοντας, ταυτόχρονα, ότι «η πολιτική αλλαγή είναι σήμερα όσο ποτέ αναγκαία. Νέα μυαλά, νέες αποφάσεις, νέες ταχύτητες είναι αυτά που χρειαζόμαστε και πρέπει να το τολμήσουμε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα