Spoiler για το Game of Thrones: Μεγάλη φωτιά αποκαλύπτει την πλοκή της τελευταίας σεζόν

Spoiler για το Game of Thrones: Μεγάλη φωτιά αποκαλύπτει την πλοκή της τελευταίας σεζόν

Η αναστάτωση των κατοίκων κοντά στα γυρίσματα και ο λάθος συναγερμός της πυροσβεστικής δίνουν στους φαν χρήσιμες πληροφορίες για πιθανές εξελίξεις στην σειρά που είναι μανία για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι αδημονούν για την όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones, που δεν θα προβληθεί στους δέκτες μας νωρίτερα από το 2019, μία απροσεξία στη διάρκεια των γυρισμάτων στάθηκε η αφορμή για να “προδώσει” μέρος της πλοκής, όσων πρόκειται να δούμε στο φινάλε της σειράς.

Πριν από λίγες ημέρες, ανάστατοι κάτοικοι σε επαρχία της Ιρλανδίας τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική, ενημερώνοντας για μία “μεγάλη φωτιά”. Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο, αποχωρώντας όμως λίγη ώρα αργότερα άπραγοι, αφού φωτιά υπήρχε, αλλά δεν υπήρχε… λόγος να επέμβουν. Πώς γίνεται αυτό; Η φωτιά που προκάλεσε πανικό στους κατοίκους ήταν μέρος των γυρισμάτων του Game of Thrones.

Προσοχή λοιπόν, γιατί στις επόμενες γραμμές ακολουθεί πιθανό spoiler για την εξέλιξη της σειράς:

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η μεγάλη φωτιά στο συγκεκριμένο σημείο των γυρισμάτων σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Το Winterfell,. ο οίκος των Σταρκ, δηλαδή του Τζον Σνόου, της Άρια και της Σάνσα Σταρκ, παραδίδεται στις φλόγες. Οι ίδιες πηγές επικαλούνται και μαρτυρίες κατοίκων που αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες γυρίζεται στο σημείο μια μεγάλη σκηνή μάχη με την συμμετοχή τουλάχιστον 500 κομπάρσων.

Το HBO από την πλευρά του, αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε, λέγοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με υποθέσεις και λήψεις από παπαράτσι και ερασιτεχνικά βίντεο. Προφανώς, η συνέχεια – αλλά και το τέλος – θα αποκαλυφθούν στα μάτια μας το 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα