Survivor: Ο σκορπιός που τσίμπησε τον Σπαλιάρα και τα προγνωστικά

Survivor: Ο σκορπιός που τσίμπησε τον Σπαλιάρα και τα προγνωστικά

Στον σημερινό αγώνα ασυλίας κρίνεται ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει και πώς θα μοιραστεί η τράπουλα της ισχύος. Τα προγνωστικά των ομάδων

Διάσημοι και Μαχητές έχουν αρκετό καιρό να αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Η νικήτρια ομάδα της αποψινής μονομαχίας θα αποκτήσει μέχρι την ένωση των ομάδων θέση ισχύος και ψυχολογία… νικητή.

Στον χθεσινό αγώνα, μεγάλοι νικητές στον αγώνα επάθλου αναδείχθηκαν οι Μαχητές. Μετά από μία σκληρή αναμέτρηση, κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους με σκορ 10-8. Η νίκη αυτή αναμένεται να πεισμώσει σήμερα τους Διάσημους, οι οποίοι αν και κουρασμένοι, θα δώσουν σκληρή μάχη για να μη χάσουν έναν (πιθανώς δυνατό αγωνιστικά) παίκτη.

Στην περίπτωση που χάσουν, επικρατέστερη για αποχώρηση είναι η Ευρυδίκη. Μια τέτοια εξέλιξη θα αφήσει την ομάδα των Κόκκινων ευάλωτη στους αγώνες, έχοντας να αντισταθμίσει απέναντι στον Μάριο τον Βασάλο και τον Αγγελόπουλο παίκτες σαν τον Μπο ή τον Κοκκινάκη.

Εάν πάλι χάσουν οι Μαχητές, που μοιάζει λιγότερο πιθανό σενάριο λόγω των περισσότερων δυνατών παικτών τους, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο δημοφιλής Σπαλιάρας θα “διώξει” έναν μάχιμο Survivor, και θα οδηγήσει άθελά του σε μία πιο ισορροπημένη κατανομή δυνάμεων στις δύο αντίπαλες ομάδες.

Οι πρώτες εικόνες

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου επιτείνεται η αγωνία για το αγώνισμα: Στην αρχή του διαφημιστικού μηνύματος,  βλέπουμε τους Διάσημος να μιλούν για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. «Είμαστε σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ένας αγώνας ασυλίας πάντα είναι κρίσιμος» αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Όλοι μας έχουμε δώσει τα πάντα. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα» λέει ο Μπο.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές εμφανίζονται αρκετά αποφασισμένους για τη νίκη. «Δεν φοβάμαι οποιοδήποτε παιχνίδι και να είναι!» επισημαίνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ενώ ο “μισθοφόρος” δηλώνει ότι «δεν έχουμε δικαιολογίες. Πιστεύω ότι πάμε μόνο για τη νίκη».

Παράλληλα, στα πρώτα πλάνα από τη δοκιμασία δίνεται η εντύπωση ότι ο στίβος είναι αρκετά δύσκολο. Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει άτσαλα, γεγονός που πιθανώς θα εντείνει τον τραυματισμό του στη μέση.

Δείτε το τρέιλερ:

Σκορπιός εναντίον Σπαλ

Αντιμέτωπος με έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του ήρθε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο  οποίος όπως μεταδόθηκε στο χθεσινό επεισόδιο τσιμπήθηκε από έναν σκορπιό.

Ο Σπαλ άρχισε να φωνάζει και οι συμπαίκτες του τρόμαξαν και και έτρεξαν αμέσως προς το μέρος του για να δουν τι συνέβη και να τον βοηθήσουν. «Με είχε τσιμπήσει άλλη μια φορά στην Ελλάδα, αλλά δεν με είχε πονέσει τόσο» είπε το γνωστό μοντέλο

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα