Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-2: Οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν την τρίτη σερί νίκη
Διαβάζεται σε 3'
Ο Παναιτωλικός συνέχισε την εξαιρετική πορεία του επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού στο “Λάμπρος Κατσώνης” και έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες στη Stoiximan Super League. Τα γκολ του Οπόκου έκριναν την αναμέτρηση και έβαλαν τους Αγρινιώτες σε θέση οδηγού στη βαθμολογία.
- 06 Σεπτεμβρίου 2026 22:46
Ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που χαμογέλασε στη Λιβαδειά, καθώς τα γκολ του Οπόκου χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Λεβαδειακός αναζήτησε την ισοφάριση μέχρι το φινάλε, όμως ο Παναιτωλικός κράτησε το μηδέν και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του και τελικά πέτυχε και δεύτερο γκολ.
Όπως γράφει το SPORT24, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κηφισιά, ενώ ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό.
Στο 77ο λεπτό, ο Οπόκου κοντρόλαρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, εξαπέλυσε έναν “κεραυνό” με το αριστερό και νίκησε τον Άνακερ, ο οποίος βρήκε λίγο την μπάλα.
Ο ίδιος σφράγισε τη νίκη στο 90ο λεπτό. Πέρασε τους πάντες και με κενή εστία έκανε το 2-0.
Το ματς
Τα πράγματα στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένα με ένα δοκάρι για τη κάθε ομάδα. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυνατά, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο η ομάδα του Χαραλάμπους έφερε το ματς στα μέτρα της και είχε την κατοχή της μπάλας.
Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς ήταν για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ο Εράκοβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, ο Άνακερ απέκρουσε, ο Μπάσι πήρε το ριμπάουντ, αλλά η κεφαλιά του πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 19ο λεπτό, ο Βήχος έκανε ωραία εκτέλεση φάουλ, ο Στάγιτς βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, πήγε προς τα πίσω, αλλά ο Κουτσερένκο έδιωξε ισοφαρίζοντας στις φάσεις τον Παναιτωλικό.
Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 50ο λεπτό. Ο Εστέμπαν πήρε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Σατσιά, αλλά το τεχνικό σουτ που επιχείρησε με το αριστερό πήγε άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός απάντησε. Ο Κομπνάν πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από δύσκολη γωνία σούταρε, αλλά η μπάλα πήγε λίγο άουτ.
Ο Λεβαδειακός έφτανε εύκολα την εστία του Παναιτωλικού, αλλά του έλειπε το καλό τελείωμα. Στο 60ο λεπτό, ο Εμμανουηλίδης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, διέσχισε πολλά μέτρα με την μπάλα, αλλά το σουτ του δεν απείλησε.
Τελικά στο 77ο λεπτό ο Οπόκου έδωσε τη λύση και έκρινε το ματς με φοβερό αριστερό σουτ και ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματά του στην τελευταία φάση του αγώνα.
Λεβαδειακός: Άνακερ, Πάντεα, Βήχος, Λιάγκας, Τσιβελεκίδης, Σουτ (75′ Ροντρίγκες), Νίκας, Κωστή, Ούρσι, Εμμανουηλίδης (64′ Οζέγκοβιτς), Κομπνάν (64′ Μπάουζα)
Παναιτωλικός: Κουτσερένκο, Γκράναθ, Στάγιτς, Μαυρίας, Αποστολόπουλος, Σατσιάς, Εράκοβιτς (61΄Νακάμπα), Μπάσι, Εστεμπάν (78′ Άλεξιτς), Τζενεπό (61′ Οπόκου), Μπάτζι (78′ Μπρέγκου)