Άγριες Μέλισσες: Η πτώση των Σεβαστών και το τέλος της Θεοδοσίας

Άγριες Μέλισσες: Η πτώση των Σεβαστών και το τέλος της Θεοδοσίας
Ο τηλεοπτικός Δούκας από τις "Άγριες Μέλισσες" Youtube / @ANT1 tv

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Σπαρακτικός αποχωρισμός των τριών αδελφών. Ο Νέστορας μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο. Τι θα δούμε την Τρίτη (06/10) και την Τετάρτη (06/10).

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις στον Β’ κύκλο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν.

Ο Κυπραίος στέλνει τις φωτογραφίες της Μυρσίνης στον Δούκα, ο Νέστορας μαθαίνει ποιος σκότωσε τον γιο του και προσπαθεί να αντέξει την αλήθεια.

Στο trailer της Τρίτης (06/10) βλέπουμε ότι ο πληρωμένος δολοφόνος της Μυρσίνης θα πυροβολήσει προς την Ελένη, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, θα πετύχει τη Θεοδοσίας.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Οι τρεις αδελφές, σε έναν σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης ενώ η Ελένη του ζητά να την ξεχάσει. Η Μυρσίνη, όμως, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της μέχρι τέλους. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις. Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη. Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με τον Μιλτιάδη να γκρεμίζονται ενώ όλο το χωριό βυθίζεται στη θλίψη, με τον Παναγιώτη να μην αντέχει τις τύψεις.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 18

Η Ελένη περιμένει τη μεταφορά της στη φυλακή, εκεί που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωή της. Ο Μιλτιάδης, στο κρατητήριο, περιμένει στωικά την τιμωρία του ύστερα από την πράξη του. Ο Τόλλιας περιμένει τη δικιά του τιμωρία για τις παράνομες πράξεις του και ο Νέστορας προσπαθεί ν’ αντέξει την αλήθεια που τόσο πολύ λαχταρούσε. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που ξεδιπλώνεται και οι συνέπειες της θα είναι ανυπολόγιστες για όλους. Το άλλοτε παντοδύναμο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού κλυδωνίζεται συθέμελα, ο Λάμπρος βλέπει σε μια μέρα να χάνει όλο του τον κόσμο και η Ασημίνα με τη Δρόσω χάνουν το στήριγμα τους και το μόνο πια που τις ενώνει είναι το θανάσιμο μυστικό τους. Η Ελένη μεταφέρεται στη φυλακή. Το περιβάλλον εχθρικό. Εκεί, την περιμένει ένας μυστηριώδης άντρας που θ’ ανοίξει την πόρτα για να ζήσει τη νέα της κόλαση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα