Πέθανε η Μίρα Φουρλάν, διάσημη για τους ρόλους της σε “Babylon 5” και “Lost”

Πέθανε η Μίρα Φουρλάν, διάσημη για τους ρόλους της σε “Babylon 5” και “Lost”

Ο επίσημος λογαριασμός της Μίρα Φουρλάν στο Twitter ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου της. Η συγκινητική ανάρτηση του δημιουργού του "Babylon 5".

Η διάσημη ηθοποιός Μίρα Φουρλάν, που ξεχώρισε για τις ερμηνείες της στις τηλεοπτικές σειρές “Babylon 5” και “Lost” γνωστή πέθανε την Τετάρτη (20/1) σε ηλικία 65 ετών. Η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ο επίσημος λογαριασμός της στο Twitter ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου της ​​χθες, Πέμπτη, και λίγο αργότερα ο δημιουργός του “Babylon 5” Τζ. Μάικλ Στρατσίνσκι ανήρτησε μια συγκινητική ανάρτηση για την ηθοποιό.

«Είναι μια νύχτα μεγάλης θλίψης, γιατί η φίλη μας και συνοδοιπόρος έχει πάρει έναν δρόμο, όπου δεν μπορούμε να τη φτάσουμε. Αλλά όπως συμβαίνει με όλους, θα την ακολουθήσουμε κάποια στιγμή εκεί, και πιστεύω ότι θα έχει πολλές ιστορίες για να μας πει και πολλούς νέους ρόλους να μοιραστεί με το σύμπαν.» έγραψε.

«Η Μίρα ήταν μια καλή και ευγενική γυναίκα, μια εκπληκτικά ταλαντούχα ηθοποιός και μια φίλη όλων στο καστ και το συνεργείο του “Babylon 5”. Έχουμε συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου της», έγραψε. «Τα μέλη του καστ με τα οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένη και μετά το τέλος της σειράς, θα χρειαστούν χώρο και χρόνο για να διαχειριστούν αυτήν τη στιγμή, οπότε παρακαλώ να δείξετε κατανόηση εάν δεν ανταποκρίνονται (στις ερωτήσεις θαυμαστών και δημοσιογράφων) για κάποιο χρονικό διάστημα. Έχουμε ξαναβαδίσει σε αυτόν τον δρόμο και κάθε φορά γίνεται δυσκολότερο» συνέχισε ο Στρατσίνσκι.

Ο Στρατσίνσκι είχε αναφέρει νωρίτερα ότι «οι συντελεστές του “Babylon 5” γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η υγεία της Μίρα εξασθενεί. Ελπίζαμε να βελτιωθεί. Σε ένα ομαδικό email που στάλθηκε στο cast της σειράς λίγο πριν, άκουσα ότι μπορεί να βελτιώνεται.» Ωστόσο, πρόσθεσε μετά ότι λίγο αργότερα ενημερώθηκε διαμέσου του συζύγου της Φουρλάν και σκηνοθέτη Γκόραν Γκάτζιτς ότι “έφυγε”.

Σκηνή από το “Babylon 5” με τη Μίρα Φουρλάν στον ρόλο της πρέσβειρας Ντιλέιν:

Η Φουρλάν γεννήθηκε στην πρώην Γιουγκοσλαβία, όπου ερμήνευσε διάφορους ρόλους στο θέατρο και ήταν μέλος του Κροατικού Εθνικού Θεάτρου. Μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1991. Πρωταγωνίστησε στη σειρά επιστημονικής φαντασίας “Babylon 5” στον ρόλο της Ντιλέιν, πρέσβειρα της φυλής των Μινμπάρι. Το 2004, εμφανίστηκε στη μεγάλη επιτυχία του ABC “Lost” όπου υποδύθηκε την Ντανιέλ Ρουσό, μια Γαλλίδα επιστήμονα που ναυάγησε στο μυστηριώδες νησί της σειράς 16 χρόνια πριν από τη συντριβή της Oceanic Flight 815.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα