Η άγνωστη ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν

Η άγνωστη ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν

Πώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατάφερε να γίνει παντοκράτορας στη χώρα του (Pics)

Τα τελευταία 50 χρόνια, ο κόσμος έχει συνηθίσει να ακούει τις ακραίες απειλές της Βόρειας Κορέας, οι οποίες τελικά δεν οδηγούν πουθενά. Παρ’ όλα αυτά, οι απειλές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες υπό την ηγεσία του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η χώρα έχει πραγματοποιήσει πέντε πυρηνικές δοκιμές, ενώ την περασμένη Κυριακή είδε έναν συμβατικό πύραυλο να ανατινάσσεται λίγο μετά τη δοκιμαστική εκτόξευσή του.

Δείτε παρακάτω ποια είναι η ζωή ενός από τους πιο μυστηριώδεις δικτάτορες του κόσμου:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Η άγνωστη ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν

 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου, ωστόσο η χρονολογία παραμένει άγνωστη. Πάντως η επίσημη ημερομηνία γέννησής του είναι το 1982. Οι γονείς του είναι ο Κιμ Γιονγκ Ιλ και η Κο Γιανγκ Χι. Επίσης, ο ίδιος έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Κιμ Γιονγκ Σουλ και μία νεώτερη αδελφή που ονομάζεται Κιμ Γιο Γιονγκ.

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ

Η άγνωστη ζωή του Κιμ Γιονγκ ΟυνΜε το όνομα «Πακ Ουν» ο Κιμ φοίτησε στο αγγλόφωνο διεθνές σχολείο Gümligen κοντά στη Βέρνη της Ελβετίας. Όμως, κανείς δεν γνώριζε ποιος ήταν πραγματικά, καθώς ο ίδιος παρουσίαζε ότι ήταν γιος ενός υπαλλήλου στην πρεσβεία της Βόρειας Κορέας. Οι συμμαθητές του τον χαρακτήριζαν ως ένα ήσυχο παιδί με πολύ χιούμορ, το οποίο περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο σπίτι.

ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ

Η άγνωστη ζωή του Κιμ Γιονγκ ΟυνΌπως έχει ακουστεί, ο Κιμ είχε αφίσες του διάσημου Μάικλ Τζορνταν σε όλους τους τοίχους του κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο ελβετικό πανεπιστήμιο. Επίσης διέθετε μία «φανταστική» συλλογή της Nike από αθλητικά παπούτσια.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Η άγνωστη ζωή του Κιμ Γιονγκ ΟυνΜετά την επιστροφή του στη Βόρεια Κορέα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φοίτησε στο “Κιμ Ιλ Σουνγκ Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο” με τον μεγαλύτερο αδελφό του. Όταν ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος ανέλαβε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του κράτους, παρότι δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία.

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ» ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ

Η άγνωστη ζωή του Κιμ Γιονγκ ΟυνΠολλοί υποστηρίζουν ότι ο Κιμ είναι ίδιος με τον παππού του Κιμ Ιλ Σουνγκ, στην εμφάνιση, το κούρεμα και τις ιδιομορφίες, ενώ φήμες αναφέρουν ότι έχει προχωρήσει σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να ενισχύσει περισσότερο την ομοιότητα με τον πρόγονό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ FORTUNE GREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network