Euro 2020: Ιδρωσε η Αυστρία κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία

Euro 2020: Ιδρωσε η Αυστρία κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία
Φάση από το παιχνίδι AP

Η νίκη της Αυστρίας επί της Βόρειας Μακεδονίας στο Βουκουρέστι για το Euro 2021 ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 3-1. 

Υποτίμησαν ή όχι τον αντίπαλό τους, οι Αυστριακοί λίγο έλειψε να πέσουν θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα τους στο Euro 2020.

Αν και προηγήθηκαν νωρίς κόντρα στην πρωτάρα Βόρεια Μακεδονία (στο 18′ με τον Στέφαν Λάινερ), οι Βορειομακεδόνες τους έβαλαν δύσκολα όταν ο πολύπειρος Γκόραν Πάντεφ ισοφάρισε στο 28′ (για να γίνει ο δεύτερος γηραιότερος σκόρερ στη διοργάνωση, πίσω μόνο απ’ τον Αυστριακό Ίβιτσα Βάστιτς).

Euro 2020: To 1-0 της Αυστρίας και η απάντηση του Πάντεφ

Χρειάστηκαν κινήσεις από τον πάγκο αλλά και αρκετή υπομονή μέχρι να ανακτήσουν το προβάδισμα οι Αυστριακοί κάτι που έγινε μόλις στο 78′ με το τέρμα του Γκρέγκοριτς ο οποίος είχε μπει αλλαγή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αρναούτοβιτς στο 89′.

Euro 2020: Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στην Αυστρία

ΑΥΣΤΡΙΑ: Μπάχμαν, Ντράγκοβιτς (46′ Λίνχαρτ), Αλάμπα, Χιντερέγκερ, Ξ. Σλάγκερ (90+4′ Ιλσάνκερ)), Λάινερ, Λάιμερ (90+4′ Μπαουμγκάρτλινκερ), Ζάμπιτσερ, Ούλμερ, Κάλαϊτζιτς (59′ Αρναούτοβιτς), Μπαουμγκάρτνερ (58′ Γκρέγκοριτς)

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ντιμιτριέβσκι, Νικόλοφ (64′ Μπεϊτουλάι). Στ. Ριστόβσκι, Ντ. Βελκόβσκι, Μούσλιου (86′ Μ. Ριστόβσκι), Αλιόσκι, Μπάρντι (82′ Τριτσκόβσκι), Αντέμι, Έλμας, Πάντεφ, Τραϊκόβσκι (64′ Κοσταντίνοφ)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα