Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1: Το γκολ του Καντουρί κρατά ζωντανό τον Δικέφαλο για την πρόκριση

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1: Το γκολ του Καντουρί κρατά ζωντανό τον Δικέφαλο για την πρόκριση
Στιγμιότυπο από το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ, αλλά το γκολ του Ελ Καντουρί στο Βελοντρόμ δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ με 2-1 αλλά το γκολ του Ελ Καντουρί και η εικόνα του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος του αγώνα του Βελοντρόμ δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στη ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη Πέμπτη (14/4).

Όπως γράφει το SPORT24, ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Βελοντρόμ με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της Λεωφόρου καθώς επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα οι Λύρατζης, Κρέσπο, Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ που είχαν μείνει είτε εκτός αποστολής, είτε στον πάγκο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Ζέρσον και Παγέτ, τρομερό το τέρμα του Γάλλου σταρ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Ελ Καντουρί αντί του Τσιγγάρα έδωσε πνοή στον ΠΑΟΚ, τον έκανε καλύτερο με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν το σκορ στο 48′ σε 2-1.

Εν συνεχεία είχαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Άκπομ να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά ο Άγγλος φορ αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 58′ σε ένα τετ α τετ που θα μπορούσε να κάνει το 2-2 και να έρθουν όλα άρδην.

Εν συνεχεία χρειάστηκε ο Πασχαλάκης που ότι πήγε προς την εστία του το έβγαλε με αποτέλεσμα να μείνει το 2-1 μέχρι τη λήξη του ματς και οι δύο ομάδες να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το παιχνίδι της Τούμπας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα