Πελέ: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω όγκου στο έντερο

Πελέ: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω όγκου στο έντερο
Ο Πελέ AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Ο Πελέ βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευτεί και τον Σεπτέμβριο, λόγω όγκου στο έντερο. Οι πληροφορίες των ΜΜΕ της Βραζιλίας κάνουν λόγω για συνέχιση της χημειοθεραπείας.

Ο Πελέ νοσηλεύεται εκ νέου στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάουλο, λόγω όγκου στο έντερο, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η κατάσταση του 81χρονου θρύλου του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει το SPORT 24, είναι σταθερή και σύντομα θα πάρει εξιτήριο, όπως σημειώνουν οι γιατροί.

Ο Πελέ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο και νοσηλεύτηκε για περίπου ένα μήνα, ακόμα και σε μονάδα εντατικής θεραπείας, για προληπτικούς λόγους. Ταυτόχρονα, άρχισε κύκλο χημειοθεραπειών.

Το ανακοινωθέν της Τετάρτης κάνει λόγο για “συνέχιση” της θεραπείας και το τηλεοπτικό δίκτυο RecordTV υποστηρίζει ότι η νοσηλεία του αφορά χημειοθεραπεία στην οποία έπρεπε να υποβληθεί εντός κλινικής.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version