Πιτίνο: “Ο Μανωλόπουλος τρελαίνεται, έχασε δύο κιλά και λιμοκτονεί”

Πιτίνο: “Ο Μανωλόπουλος τρελαίνεται, έχασε δύο κιλά και λιμοκτονεί”
Eurokinissi

Να βρει μήλα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας στην Βικτόρια προσεύχεται ο Ρικ Πιτίνο, που δεν σταματά να πειράζει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Ρικ Πιτίνο το μακρύ ταξίδι με προορισμό την Βικτόρια. “Μετράμε 22 ώρες και δεν έχουμε φτάσει ακόμη στον προορισμό μας στον Καναδά. Ο συνεργάτης μου ο Σωτήρης (Μανωλόπουλος) χάνει το μυαλό του. Έχει ήδη χάσει δύο κιλά και συνεχίζει, λιμοκτονεί. Προσεύχομαι το ξενοδοχείο να έχει μήλα στην ρεσεψιόν” έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός προπονητής της Εθνικής, που λατρεύει να “πειράζει” τον έναν από τους συνεργάτες του για το βάρος του.

Όπως μεταδίδει το Sport24.gr, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένεται να φτάσει στην Βικτόρια τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώστε να κάνει εκεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για το προολυμπιακό τουρνουά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Θυμίζουμε πως ο Μανωλόπουλος είχε μεταφράσει τα αγγλικά του Ρικ Πιτίνο σε… αγγλικά, μετά από τον τελευταίο αγώνα της Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα