Τεντόγλου: Δεύτερος στην Οστράβα με 8,15μ

Τεντόγλου: Δεύτερος στην Οστράβα με 8,15μ
Ο Μίλτος Τεντόγλου Matthias Schrader/AP Photo

Ο Μίλτος Τεντόγλου στον πρώτο του αγώνα της χρονιάς κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο μήκος με επίδοση 8,15μ. σε μίτινγκ που διεξήχθη στην Οστράβα.

“Ζεστός” μπήκε στη νέα χρονιά ο Μίλτος Τεντόγλου. Στον πρώτο του αγώνα ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον μίτινγκ που διεξήχθη στην Οστράβα με καλύτερο άλμα στα 8,15μ.

Η πρώτη προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή ήταν άκυρη, ενώ στη δεύτερη προσγειώθηκε στα 7,86. Ακολούθησε μία ακόμα άκυρη στην τρίτη προσπάθεια, ενώ στην τέταρτη προσγειώθηκε στα 8μ. και στην πέμπτη στα 8,15μ και με αυτές τις επιδόσεις ήταν στην πρώτη θέση, αναφέρει το SPORT 24.

Ωστόσο, στην τελευταία του προσπάθεια ήταν άκυρος, ενώ ο Τομπίας Μοντλέρ (Σουηδία) πέταξε στα 8,21μ. κερδίζοντας το χρυσό. Στην τρίτη θέση ήταν ο Αμερικανός ΤζουΒόν Χάρισον (ΗΠΑ) με 7,98μ.

Στο συγκεκριμένο μίτινγκ είχαμε ακόμα δύο συμμετοχές. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αγωνίστηκε στα 60μ. όπου στον προκριματικό πήρε άνετα την πρόκριση με 7.29, ενώ στον τελικό με 7.30 έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

Τέλος, η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ ολοκλήρωσε την προσπάθειά της δίχως να κάνει κάποια έγκυρη προσπάθεια στα 4,21μ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα