Τσιτσιπάς: Συνεχίζει ακάθεκτος παρά την κούραση – Παρών σε άλλα δύο τουρνουά

Τσιτσιπάς: Συνεχίζει ακάθεκτος παρά την κούραση – Παρών σε άλλα δύο τουρνουά
Συμμετοχή σε ακόμα δύο τουρνουά για τον Στέφανο Τσιτσιπά 2021 AP Photo/Hamish Blair

Μετά τον αποκλεισμό του από τον Μενβέντεβ στον ημιτελικό του Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα λάβει μέρος σε ακόμη δύο τουρνουά, στην Ευρώπη.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, Στέφανος Τσιτσιπάς, αποκλείστηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (επικράτησε 3-0 σετ) στους “4” του Australian Open και βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη όπου θα συνεχίσει τις περιπέτειές του στο ATP Tour.

Όπως δήλωσε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί στα τουρνουά που έχει δηλώσει συμμετοχή σε Ρότερνταμ και Μασσαλία, παρά την κούραση που νιώθει.

Ο Στέφανος θα έχει λίγες ημέρες στη διάθεσή του να ξεκουραστεί και γρήγορα θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το ABN AMRO Rotterdam που ξεκινάει την 1η Μαρτίου στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Στο ATP 500 τουρνουά, ο Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει την 5η συνεχόμενη συμμετοχή του, έχοντας μόλις μια νίκη σε 5 αγώνες που έχει δώσει στην Ολλανδική μεγαλούπολη.

Επίσης, όπως αναφέρει το Sport24, συμμετοχή στο Ρότερνταμ έχουν δηλώσει οι Ναδάλ, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ (WC), Ρούμπλεφ, Μπερετίνι, Μονφίς, Σαποβάλοφ, Βαβρίνκα και Ρομπέρτο Μπαουτίστα.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα (8-13 Μαρτίου), ο Τσιτσιπάς θα κληθεί να υπερασπιστεί τους δύο συνεχόμενους τίτλους του στο Open 13 της Μασσαλίας (2019-20) έχοντας επίσης έντονο ανταγωνισμό καθώς στην γενέτειρα του σπουδαίου Ζινεντίν Ζιντάν θα βρεθούν οι Μεντβέντεφ, Μπερετίνι, Κατσάνοφ, Σίνερ, Νισικόρι και Τσόνγκα.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα