Ο καιρός προβληματίζει στο Ακρόπολις

Ο καιρός προβληματίζει στο Ακρόπολις

Οι αναγνωρίσεις για τους πρωταγωνιστές του WRC συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν χτες

Οι περισσότεροι από τους οδηγούς έμειναν ευχαριστημένοι από τις διαδρομές, οι οποίες κατά γενική ομολογία δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα από τις βροχές των τελευταίων ημερών.

Είπαν:

1 LOEB Sébastien - ELENA Daniel CITROEN DS3 WRC

«Οι ειδικές διαδρομές ήταν ΟΚ. Μόνο ορισμένες από τις σημερινές ήταν σκληρές. Εκτός από αυτό δε συναντήσαμε βροχή παρά μόνο στο shakedown».

3 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo FORD Fiesta RS WRC

«Φαίνεται πως οι ειδικές διαδρομές θα είναι βρεγμένες. Ίσως να είναι μαλακές μετά τη βροχή, αλλά γενικά έδειχναν ΟΚ».

2 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien CITROEN DS3 WRC

«Οι ειδικές διαδρομές είναι ωραίες, εκτός από την ΕΔ8 (Γυμνό) που είναι πολύ σκληρή. Γενικά είναι ΟΚ».

4 LATVALA Jari Matti – ANTTILA Miika FORD Fiesta RS WRC

«Είναι η πρώτη φορά με βροχή στην Ελλάδα. Θα είναι ένας αγώνας ειδικών συνθηκών. Οι ειδικές διαδρομές θα είναι πολύ γλιστερές αν παραμείνει ο καιρός έτσι. Ελπίζω να είναι στεγνά. Οι ειδικές διαδρομές είναι ΟΚ».

11 SOLBERG Petter – PATTERSON Chris CITROEN DS3 WRC

«Οι σημερινές ειδικές διαδρομές είναι πολύ σκληρές και είναι χειρότερες από αυτές που περάσαμε χθες. Ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός και δύσκολος. Επιστρέψαμε στα παλιά Ράλλυ της Ελλάδας».

5 WILSON Matthew – MARTIN Scott FORD Fiesta RS WRC

«Οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ σκληρές και χειρότερες από τις χθεσινές. Το κακό είναι ότι είχαν βγει πολλές πέτρες στην επιφάνεια».

7 VILLAGRA Federico – PEREZ COMPANC Jorge FORD Fiesta RS WRC

«Οι ειδικές διαδρομές σήμερα ήταν πολύ καλές. Μου αρέσουν περισσότερο από τις χθεσινές. Είναι αρκετά σκληρές, ειδικά η ΕΔ8».

15 SOLBERG Henning – MINOR Ilka FORD Fiesta RS WRC

«Οι ειδικές διαδρομές σήμερα ήταν πολύ καλές. Μου άρεσαν».

12 OLIVEIRA Daniel – MAGALHAES Carlos Mini John Cooper Works WRC

«Οι ειδικές είναι αρκετά σκληρές. Σίγουρα ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Τώρα οι ειδικές είναι ΟΚ, δεν ξέρω όμως ποια θα είναι η κατάστασή τους στις επόμενες ημέρες. Μου αρέσουν οι ειδικές διαδρομές και ο αγώνας γενικά».

14 VAN MERKSTEIJN Peter Jr – CHEVAILLER Eddy CITROEN DS3 WRC

«Οι σημερινές ειδικές διαδρομές ήταν καλύτερες. Μου άρεσαν περισσότερο. Ελπίζω το Σαββατοκύριακο να είναι στεγνό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

19 ATHANASSOULAS Lambros – ZAKHEOS Nikolaos FORD Fiesta RS WRC

«Πρόκειται για κλασικό Ακρόπολις. Υπάρχουν κάποιες σκληρές ειδικές διαδρομές και κάποιες άλλες που είναι ευχάριστες. Ειδικά η ειδική διαδρομή Γυμνό (ΕΔ8) είναι πολύ σκληρή. Οι ειδικές διαδρομές που κάναμε χθες και σήμερα δεν είχαν πρόβλημα. Η βροχή έχει βοηθήσει, διότι έχει σφίξει το χώμα και αυτό θα βοηθήσει να μην χαλάσει από τις ροδιές».SHARE:

24Media Network