Άγριες Μέλισσες: Το “αντίο” του Γιώργου Γεροντιδάκη λίγο πριν το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Το “αντίο” του Γιώργου Γεροντιδάκη λίγο πριν το φινάλε της σειράς
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του τηλεοπτικού "Μελέτη" λίγο πριν το φινάλε του τρίτου κύκλου των "Άγριων Μελισσών". "Όταν το εμείς ξεπερνά το εγώ γίνονται θαύματα", έγραψε.

Αυλαία ρίχνει μετά από τρία χρόνια επιτυχίας η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες” και σήμερα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, με το τελευταίο διπλό επεισόδιο να προβάλλεται την Πέμπτη 7 Ιουλίου και να είναι γεμάτο ανατροπές, εξελίξεις και ανάμεικτα συναισθήματα.

Θέλοντας να πει το δικό του “αντίο” στη σειρά που τον ανέδειξε, ο τηλεοπτικός “Μελέτης“, κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης, με ένα μακροσκελές μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook, αναφέρθηκε στο “ταξίδι για τον κόσμο του ‘Διαφανίου’ που ολοκληρώθηκε σήμερα, ένα ταξίδι που όπως είπε, “άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε βάσεις για μια καινούργια αρχή στην μυθοπλασία”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Γεροντιδάκη:

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μία ζεστή μέρα του Ιούλη ξεκινήσαμε το ταξίδι για τον κόσμο του “Διαφανίου” και σήμερα πρώτη Ιουλίου μια ακόμα ζεστή μέρα τελειώνει αυτό το ταξίδι για όλη την υπέροχη ομάδα, εκείνη την υπέροχη οικογένεια των Αγριων Μελισσών.!

Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, ένα ταξίδι που η θάλασσα του ήταν πάντα ήρεμη, ένα ταξίδι που μας εξέλιξε, μας μεγάλωσε και μας έκανε οικογένεια, ένα ταξίδι μιας παρέας που άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε βάσεις για μια καινούργια αρχή στην μυθοπλασία!

Όταν θα ακούμε Αγριες Μέλισσες στο μυαλό μας θα έρχεται μια εποχή με αρκετές δυσκολίες, με μάσκες, μέτρα, φόβο, εγκλεισμό, COVID 19 και γενικώς ένα απότομο φρενάρισμα του πλανήτη. Μέσα σ’ όλα εκείνα που ανέφερα υπήρχαν και οι μέλισσες που τελικά αποδείχθηκε πως μ’ έναν τρόπο ήταν το “οξυγόνο” που χρειαζόμασταν για να ξεφεύγει το μυαλό μας. Ένα χωριό που μας χώρεσε όλους!

Όταν το ΕΜΕΙΣ ξεπερνά το ΕΓΩ γίνονται θαύματα!“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version