Δήμητρα Κατσαφάδου: “Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία υιοθεσίας”

Δήμητρα Κατσαφάδου: “Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία υιοθεσίας”
Η Δήμητρα Κατσαφάδου στη "Φωλιά των Κου Κου" glomex

Η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για τα προβλήματα τεκνοποίησης που αντιμετωπίζει. Η απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί και το όνειρό της να δημιουργήσει ένα ίδρυμα.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” το πρωί της Δευτέρας (5/7), όπου μίλησε για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η επιχειρηματίας δήλωσε πως βρίσκεται πολύ κοντά στην υιοθεσία, μετά από προβλήματα τεκνοποίησης που αντιμετωπίζει, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη. Εδώ έχουν συνωμοτήσει πράγματα, γιατί μία από τα κορίτσια που φιλοξενώ στο σπίτι, είναι ένα κορίτσι υιοθετημένο που το είχαν παρατήσει στα σκουπίδια, είναι μεγάλη τώρα, είναι βασανισμένη. Μένει στο σπίτι.. Προχθές είχα μία σκέψη να υιοθετήσω ένα παιδί, είμαι πολύ κοντά και μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνη”, ανέφερε.

Ενώ συνέχισε: “Ζω μεγάλες στιγμές. Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία της υιοθεσίας και είχα μια αναστολή. Έχω μια δυσκολία στην τεκνοποίηση λόγω άγχους και πραγματικά το έχω όνειρο να κάνω ένα ίδρυμα με εγκαταλελειμμένα παιδάκια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα