Δημήτρης Κεχαγιάς: Ξέσπασε στις πρώτες του αναρτήσεις μετά το “Big Brother”

Δημήτρης Κεχαγιάς: Ξέσπασε στις πρώτες του αναρτήσεις μετά το “Big Brother”

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Κεχαγιά στα social media μετά την αποχώρησή του από το "Big Brother". Τι είπε στους επικριτές του. Η δεύτερη, πιο ήρεμη, ανάρτηση.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του “Big Brother”, λόγω της σχέσης του με τη Σοφία Δανέζη στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ, αλλά και λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς του, που τον έφερνε συχνά στο επίκεντρο.

Ο 28χρονος παίκτης αποχώρησε την Παρασκευή (04/12), ενώ λίγες μέρες πριν το live του “Big Brother” είχε προηγηθεί ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ του ιδίου και του Χρήστου Βαρουξή. Ο Κεχαγιάς επιτέθηκε λεκτικά στον συμπαίκτη του, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με χειροδικία. Μάλιστα, για τους παραπάνω λόγους το ΕΣΡ ανακοίνωσε ότι έχει ήδη σχηματιστεί φάκελος, μετά από πλήθος καταγγελιών από τηλεθεατές, που καταδίκασαν τη συμπεριφορά του.

Βγαίνοντας από το ριάλιτι και επιστρέφοντας στον πραγματικό κόσμο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να υποστηρίξει τον εαυτό του, για όλα όσα ακούγονται σχετικά με τη συμπεριφορά του και με τον τρόπο που ξέσπασε κατά του Χρήστου Βαρουξή.

Αρχικά, ανέβασε μια σειρά από βίντεο σε stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεσπώντας αναφέροντας πως είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα μιλήσει για αυτό το θέμα μέσω των social media.

Στα βίντεο αυτά, είπε:

Για όλα τα αρνητικά που βλέπω για τον σχολιασμό μου, για τα παντελόνια μου και ό,τι έχει να κάνει με τη Σοφία, επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είσαστε άνδρες, θέλω να σας πω πως οι άνδρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είσαστε άνδρες. Ένας άνδρας παραδέχεται και αποδέχεται και δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του. Έφυγα από το σπίτι για κάτι το οποίο θεωρώ και με γεγονότα πάντα μιλάω ότι οι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολύ περισσότερο από εμένα. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το ότι νευρίασα, εκτέθηκα, ναι. Πιέστηκα πάρα πολύ. Έχει να κάνει με τον εγκλεισμό, έχει να κάνει με το ότι προσβλήθηκα σαν άνθρωπος με πολλές καταστάσεις μέσα στο σπίτι που ίσως και να έχετε μπορέσει να δείτε. Άρα καλό θα ήταν να μην το κρίνετε τόσο σπασμωδικά. Δεν είμαι τραμπούκος. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν, άλλοι έχουν ακουμπήσει εκεί μέσα και δεν κρίθηκαν όπως κρίθηκα εγώ, αλλά μάλλον έτσι ήταν να πάει η κατάσταση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσα να παίξω ρόλους μέσα στο σπίτι. Δεν θα έπαιζα ρόλους για καμία κάμερα και καμία πρώτη θέση. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Εγώ ήμουν ο Δημήτρης που ήμουν πριν μπω, που είμαι τώρα και θα συνεχίσω να είμαι και σε όποιον αρέσω. Τα αρνητικά σας σχόλια πάνε στον κάδο”.

Έπειτα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επανήλθε πιο ήρεμος με μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας:

Hello world…I’m back…Ίδιος όμως…Να παραμένεις πάντα αυτός που είσαι…Τα λόγια σου και τις πράξεις σου να μην τα διαμορφώσεις ποτέ για άλλους…Καλά με όλους δεν γίνεται να τα πηγαίνεις αν έχεις προσωπικότητα…Χάνοντας κάτι πάντα κερδίζεις κάτι άλλο….Δεν ζεις και δεν πράττεις με βάση τα θέλω όλων, πάρα μόνο με τα δικά σου!!!”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα