Ελένη Καστάνη: "Ο μπαμπάς μου αυτοκτόνησε, ήμουν η τελευταία που τον είδα"

Η Ελένη Καστάνη
Η Ελένη Καστάνη GLOMEX - OPEN TV

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της και για τη διαχείριση της απώλειας.

Καλεσμένη στη εκπομπή «Ανοιχτά» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείρισή της, τόσο από την ίδια όσο και από την υπόλοιπη οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Καστάνη δήλωσε: «Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία».

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα το οποίο απευθυνόταν στη μητέρα μου. Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πήρε φάρμακο και πέθανε κάτω από ένα δέντρο. Ήταν πολύ έξυπνος», πρόσθεσε, με δάκρυα στα μάτια, η Ελένη Καστάνη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Αυτοκτονίες
SHARE:

24Media Network