Εύα Σιμάτου: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στις “Άγριες Μέλισσες”

Εύα Σιμάτου: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στις “Άγριες Μέλισσες”
Η Εύα Σιμάτου στο "The 2night show" Glomex

Η τηλεοπτική συγκρατούμενη της Σταμίρη στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για τη σειρά και τον ρόλο της. Τι είπε για την πεθερά της, Μπέτυ Αρβανίτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε την Τετάρτη (11/11) η Εύα Σιμάτου, η οποία παίζει αυτή την περίοδο στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, υποδυόμενη τη Μαίρη Χατζίδου, συγκρατούμενη της Ελένης Σταμίρη στις φυλακές.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 και για το πόσο άνετα νιώθει με τις βίαιες σκηνές, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η πιο δύσκολη.

“Η Χατζίδου έχει σκοτώσει τον αρραβωνιαστικό της και τη φίλη της, γιατί τους “έπιασε” σε τετ α τετ. Η Μαίρη είναι σκληρή, επιθετική, σαγηνευτική, έξυπνη, άνθρωπος του στόχους και υπολογίζει την κάθε της κίνηση. Από την άλλη είναι πάρα πολύ βαθιά τραυματισμένη και φέρει τις δικές της πληγές. Ένα καλό της είναι πως είναι ευθύς, δεν είναι διπρόσωπη. Νομίζω ότι αν η Ελένη και η Χατζίδου βρίσκονταν έξω από τις φυλακές και γνωρίζονταν κάπως αλλιώς, θα ήταν φίλες. Νομίζω είναι φτιαγμένες από ίδια υλικά”, δήλωσε η ηθοποιός.

“Ένα αστείο και ευτράπελο σκηνικό ήταν όταν κάναμε γύρισμα και έπεσε μια πόρτα από διπλανό κελί. Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή με το ξύλο στην Ελένη στις τουαλέτες, με τις μπουνιές και τις κλωτσιές”, πρόσθεσε.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γάμο της με τον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη και τον μονάκριβο γιο της, Ερμή, αλλά και στη σχέση της με την αγαπημένη της πεθερά Μπέτυ Αρβανίτη, μεγάλη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου.

“Είναι απαιτητική και πολύ δυναμική γυναίκα. Με έχει δει σε όλες τις παραστάσεις, με έχει δει και στο σίριαλ. Με ενδιαφέρει η γνώμη της, με συμβουλεύει. Σαν πεθερά δεν είναι καθόλου κλασική, αλλά σαν γιαγιά είναι πολύ κλασική. Με το baby sitting, με το νανούρισμα. Είναι παρούσα”, ανέφερε η Εύα Σιμάτου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα