Γιώργος Μαυρίδης: Τι απαντά στο γιατί κάνει τηλεόραση

Γιώργος Μαυρίδης: Τι απαντά στο γιατί κάνει τηλεόραση

Στη συνέντευξή του στο Sport24.gr, ο παρουσιαστής και tatto artist απέδειξε πως η εικόνα που έχουμε για εκείνον είναι συμβατή με την αληθινή

Μια συνάντηση με τον Γιώργο Μαυρίδη είναι αναμφίβολα ενδιαφέρουσα, ακριβώς γιατί τόσο σαν άνθρωπος της τηλεόρασης όσο και σαν προσωπικότητα δείχνει να τον ενδιαφέρει να καταργήσει τα κλισέ: κλισέ ερωτήσεις, κλισέ απαντήσεις, κλισέ εκπομπές, συμπεριφορές κ.ο.κ.

Στη συνέντευξή του στο Sport24.gr, ο παρουσιαστής και tatto artist απέδειξε πως η εικόνα που έχουμε για εκείνον είναι συμβατή με την αληθινή: Και ΠΑΟΚ είναι και μπάλα βλέπει και άποψη έχει. Φάνηκε πως το μεγαλύτερο του άγχος δεν είναι να πάρει επιτέλους το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αλλά να είναι σωστός. Αντικειμενικός, όχι χαζός, για να χρησιμοποιήσουμε δικά του λόγια.

Όταν έρχεται η ώρα να φύγουμε από το χορτάρι, η επόμενη "λογική" ερώτηση είναι γιατί κάνει τηλεόραση.

ADVERTISING

"Γιατί μπορώ" μου απαντάει γελώντας, αλλά ο Θέμης Καίσαρης δεν τον ρώτησε για πλάκα. Θέλει κανονική απάντηση. Κολλάει πολύ, το σκέφτεται και μου λέει κάτι περίεργα για την στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Ο δημοσιογράφος τον "κόβει" εκ νέου, ζητά καλύτερη απάντηση καλύτερη, κανονική.

"Εγώ κάνω δύο πράγματα. Κάνω δουλειές με φίλους και δουλειές που βοηθάνε τρίτους ανθρώπους. Με παίρνει χθες η Άρσις τηλέφωνο, που τους έχουμε στο app. Νόμιζα πως με πήραν για τα χρήματα, πως μπορεί να μην μπήκαν αμέσως, γιατί μπαίνουν κάθε εβδομάδα.

Σε πήρα μου λέει να σου πω ευχαριστώ. Γιατί λέω, τι έγινε. Δεν είναι μου λέει τα λεφτά από το application. Μας έχεις βάλει στο χάρτη. Από την ώρα που ξεκίνησε η εκπομπή έμαθαν όλοι πως η Άρσις έχει παιδιά κακοποιημένα, ασυνόδευτα, ορφανά και μπήκαμε στον χάρτη. Έγινε αυτό με τα παιδάκια στο λεωφορείο και βγήκε η Άρσις στα κανάλια, που δεν είχαμε βγει ποτέ να μιλήσουμε. Έχουμε λόγο πλέον.

Με ρωτάς γιατί κάνω τηλεόραση; Πάρ'τον λόγο. Κάθε εβδομάδα ρε φίλε δίνουμε 1.000 ευρώ. Άσε τα ευρώ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που έχει ένα app και παίρνεις το κινητό σου και κάνεις δωρεά. Και αύριο το πρωί τα είδαν τα λεφτά.

Έχεις ρωτήσει ποτέ το Χαμόγελο του Παιδιού πότε τα παίρνουν τα λεφτά από ειδικές εκπομπές κτλ; Έξι μήνες, εννιά, έναν χρόνο.

Έχω υπάρξει εθελοντής και στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και στο Χαμόγελο του Παιδιού και στη Φιλοζωική. Ο,τι μπορούσα, με τον τρόπο μου. Αλλά ήξερα τα προβλήματα από μέσα. Οπότε τι σκέφτηκα. Θα κάνουμε μια εκπομπή, να γελάσουμε, να περάσουμε καλά. Τι θα μου δώσετε, δέκα δραχμές. Ωραία. Θα μου κοστίσει επτά, θα μου μείνουν τρεις. Ας δώσω ρε φίλε τη μία δραχμή στους ανθρώπους αυτούς και ας κάνω αυτό με το app. Να το δει ο κόσμος, να δώσει.

Θα έρθουν τα Χριστούγεννα, θα γίνουν εκπομπές και θα πουν "θα πάνε τα λεφτά εκεί". Αν ρε φίλε δεν το κάνουν με app, κατευθείαν τα λεφτά εκείνη τη στιγμή, θα είναι υπόλογοι στον κόσμο. Το λέω και το υπογράφω. Γιατί δεν το κάνεις; Αφού το έχω κάνει εγώ, σου δείχνω το πως γίνεται.

Έστησα μια εκπομπή και έκανα τα πάντα να πηγαίνουν για κάθε εκπομπή αυτά τα λεφτά εκεί. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Ποια άλλη εκπομπή το έχει κάνει αυτό".

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη χειμμαρώδη συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη στο Sport24.gr

Πηγή: 

Sport24

SHARE:

24Media Network