Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για την ηλικία του

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για την ηλικία του
Ο Λάκης Γαβαλάς PapadakisPress

Ο σχεδιαστής σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα στο χώρο της μόδας και αποκάλυψε την ηλικία και τα πλάνα του για το πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Για τη Δούκισσα Νομικού, τη Ζενεβιέβ και για τον αριθμό των κεριών που θα σβήσει τον Αύγουστο στα γενέθλιά του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”.

Αναφερόμενος στη Δούκισσα Νομικού, ο γνωστός σχεδιαστής μοδας ανέφερε τα εξής: “Η Δούκισσα μου τα χάλασε με αυτό που κάνει τώρα γιατί είναι πολύ όμορφη όρθια. Και είναι όρθια διαρκώς. Αυτό που κάνει δεν είναι η Δούκισσα που λατρεύω και αγαπώ”.

Από την άλλη, μιλώντας για τη Ζενεβιέβ ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε ότι την εκτιμάει, ωστόσο, όπως είπε, ένα άτομο της μόδας δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. “Η Ζενεβιέβ δεν είναι του στυλ μου, αλλά φαίνεται ότι αρέσει πολύ στον κόσμο. Δεν νομίζω ότι ένα άτομο της μόδας πρέπει να είναι έτσι. Αλλά σίγουρα ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της και γι΄ αυτό την κρατάνε και μπράβο τους”.

Ακόμα ο Λάκης Γαβαλάς άφησε τη δημοσιογράφο με το στόμα ανοιχτό όταν αναφέρθηκε στην ηλικία του, αποκαλύπτοντας ότι τον Αύγουστο κλείνει τα 69. “Τον Αύγουστο κλείνω τα 69. Εύχομαι τα γενέθλιά μου φέτος να τα κάνω σε μια σκηνή πάνω”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα