Η Iggy Azalea εκθέτει διάσημους δείχνοντας τα προσωπικά της μηνύματα

Η Iggy Azalea εκθέτει διάσημους δείχνοντας τα προσωπικά της μηνύματα
Η Iggy Azalea Instagram@iggyazalea

Η Iggy Azalea μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο δείχνει κάποια προσωπικά μηνύματα που της στέλνουν διάσημοι. Ένας από αυτούς της πρόσφερε 15.000 δολάρια για τηλεφωνική συνομιλία.

Η διάσημη ράπερ Iggy Azalea, μοιράστηκε στο TikTok διάφορα στιγμιότυπα οθόνης με μηνύματα από γνωστούς ράπερ, συμπεριλαμβανομένου ενός αστέρα που της πρόσφερε 15.000 δολάρια για να μιλήσουν στο τηλέφωνο.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η 30χρονη μαμά, όπως αναφέρει το Dailymail, φαίνονται κάποια από προσωπικά μηνύματα που λαμβάνει από διασημότητες, συμπεριλαμβανομένων πολλών σεξουαλικών προτάσεων αλλά και προτάσεων γάμου.

TikTok@thenewclassic

Σε ένα από τα μηνύματα που παρουσιάζονται στο βίντεο κάποιος της έχει γράψει “Σε αγαπώ” πολλές φορές, ενώ σε ένα άλλο μήνυμα της έχουν γράψει “Η μεγαλύτερη καψούρα από όλες και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ”.

TikTok@thenewclassic

Αν και τα ονόματα των διασήμων είναι σβησμένα, κάποια από τα άτομα αυτά φαίνεται να έχουν εκατομμύρια οπαδούς αλλά και το μπλε σηματάκι δίπλα από το username τους, αποδεικνύοντας ότι είναι γνωστά δημόσια πρόσωπα.

Στο βίντεο η Iggy χορεύει μπροστά από τα μηνύματα, ενώ παίζει το καινούργιο της τραγούδι “Sip It”. Πολλοί θαυμαστές της υποστηρίζουν στα σχόλια ότι το νέο τραγούδι σχετίζεται με το συγκεκριμένο βίντεο καθώς σε ένα στίχο του τραγουδιού λέει ” Ράπερ στο τηλέφωνό μου στα προσωπικά μου μηνύματα δεν με αφήνουν ήσυχη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα