Η Kristen Bell παραδέχεται ότι καπνίζει “χόρτο” μπροστά στον πρώην τοξικομανή σύζυγό της

Η Kristen Bell παραδέχεται ότι καπνίζει “χόρτο” μπροστά στον πρώην τοξικομανή σύζυγό της
Η ηθοποιός Kristen Bell στην πρεμιέρα της ταινίας "Like A Father" στο Λος Άντζελες τον Ιούλιο του 2018 Richard Shotwell/Invision/AP

Ο Dax Shepard ωστόσο δηλώνει πως υποστηρίζει την απόφασή της.

Αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η δήλωση της πρωταγωνίστριας του Veronica Mars, Kristen Bell, πως απολαμβάνει να καπνίζει ένα τσιγαριλίκι μια φορά την εβδομάδα, όταν χαλαρώνει με τον σύζυγό της και παρακολουθεί τηλεόραση. «Μου αρέσει να ατμίζω (ηλεκτρονικό τσιγάρο) λιγάκι. Αλλά το “χόρτο” τα σπάει» παραδέχτηκε η ηθοποιός σε συνέντευξή της. «Το χόρτο είναι το ναρκωτικό της επιλογής μου, χωρίς αμφιβολία» φέρεται να προσθέτει.

Ο Dax Shepardκαι η Kristen Bell κατά την 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών τον Ιανουάριο του 2017 στο Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ Jordan Strauss/Invision/AP

Η δήλωσή αυτή προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι στάθηκαν στο πρότυπο που μπορεί να προσφέρει η ηθοποιός στα δύο της παιδιά με την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ωστόσο η ίδια, μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, έσπευσε να διευκρινίσει. «Δεν μπορώ να το κάνω (να καπνίσει μαριχουάνα) μπροστά στα παιδιά μου, με τα οποία περνώ ατελείωτες ώρες κάθε εβδομάδα. Μια φορά όμως εβδομαδιαίως, αν είμαι εξαντλημένη και ετοιμαζόμαστε (με τον σύζυγό της) να δούμε τηλεόραση, γιατί όχι;» αναρωτιέται η Bell.

Η Bell έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον επίσης ηθοποιός Dax Shepard, ο οποίος στο παρελθόν είχε εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες. Ο ηθοποιός και πατέρας δηλώνει «καθαρός» εδώ και 14 χρόνια. Αυτό το τελευταίο υπήρξε άλλη μια αφορμή για να ξεσπάσει κατακραυγή κατά της συζύγου του. Χρήστες του twitter παρατήρησαν πως ήταν τουλάχιστον άκομψο για εκείνη να κάνει ναρκωτικές ουσίες μπροστά σε έναν άνθρωπο που έδωσε μάχη για να απεξαρτηθεί. «Είναι σαν να περιμένει ένας διαβητικός πως ο σύντροφός του δεν θα δοκιμάσει ποτέ γλυκό. Σοβαρευτείτε» έγραψε ο ίδιος ο Shepard στο twitter απαντώντας στα σχόλια των χρηστών.

Η δήλωση έρχεται παράλληλα με την ανακοίνωση της ηθοποιού πως θα επιστρέψει στον ρόλο που απογείωσε την καριέρα της, εκείνο της πρωταγωνίστριας στη σειρά “Veronica Mars”. Η Kristen Bell θα επιστρέψει 12 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς με ένα νέο κύκλο 8 επεισοδίων που θα ξεκινήσει στο τηλεοπτικό δίκτυο Hulu.

Όπως σημειώνει η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Variety, μπορεί η σειρά Veronica Mars να μην σημείωσε ποτέ τα εξωφρενικά ποσοστά τηλεθέασης, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις σε επίπεδο κριτικών και φανατικών τηλεθεατών, με το κύμα συμπαράστασης να φουσκώνει ακόμη περισσότερο μετά την ανακοίνωση πως το show κόβεται πίσω στο 2007. Η ηθοποιός και ο παραγωγός της σειράς, Thomas Rob, ανακοίνωσαν το 2016 πως ξεκινούσαν μια εκστρατείας για να συγκεντρώσουν χρήματα ώστε να ολοκληρώσουν τη σειρά με μια ταινία. Ο αρχικός στόχος ξεπεράστηκε κατά πολύ, καθώς συγκεντρώθηκαν σχεδόν 6 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 2 εκατ. που ήταν το ζητούμενο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα