Κακούρης – Αϊβάζης ποζάρουν ως Εύζωνες για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Κακούρης – Αϊβάζης ποζάρουν ως Εύζωνες για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821
Ο Λεωνίδας Κακούρης στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ηθοποιοί φωτογραφίζονται ως Εύζωνες για τον εορτασμό των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ο Λεωνίδας Κακούρης ως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στο Instagram.

Την αυθεντική στολή του Εύζωνα φόρεσαν οι γνωστοί ηθοποιοί Λεωνίδας Κακούρης και Γιάννης Αϊβάζης, για τις ανάγκες της επετειακής φωτογράφισης του περιοδικού Koita Magazine.

Το γνωστό περιοδικό αφιερώνει το νέο του τεύχος στον εορτασμό των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στην προεδρική φρουρά και στους Ευζώνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο περιοδικό συναντάμε και τη σύζυγο του Γιάννη Αϊβάζη, την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου, η οποία ποζάρει ως Μπουμπουλίνα.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός από τις “Άγριες Μέλισσες” είχε μοιραστεί καρέ από την επετειακή φωτογράφιση και στη σελίδα του στο Instagram.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του στις οποίες είναι ντυμένος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αναγράφοντας στη λεζάντα ένα αινιγματικό “έρχεται…” αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι ετοιμάζει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα