Κεχαγιάς – Big Brother: Όσα αποκάλυψε για Σοφία και Άννα Μαρία

Κεχαγιάς – Big Brother: Όσα αποκάλυψε για Σοφία και Άννα Μαρία
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο Love it Glomex

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη. Αποκάλυψε όσα συνέβαιναν στο "Big Brother" και "κάρφωσε" την Άννα Μαρία.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα που έχουν να κάνουν με το “Big Brother”.

Αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη στο παιχνίδι, μίλησε για τις διαφορετικές προσωπικότητες της Άννα Μαρίας και ξεκαθάρισε τη θέση του για τον καβγά με τον Χρήστο Βαρουξή, για τον οποίο μάλιστα έχει σχηματιστεί φάκελος στο ΕΣΡ.

Για τη Σοφία

Για τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη μέσα στο ριάλιτι, που ήταν ιδιαίτερα εμφανής στους τηλεθεατές, ρωτήθηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ο πρώην παίκτης είπε ότι ουδέποτε υπήρξε ερωτικό τρίγωνο με τη Ραμόνα και δήλωσε για την τραγουδίστρια:

“Η Σοφία είναι πολύ όμορφη. Το έχω πει πολλές φορές. Τη φλέρταρα. Φυσικά μου αρέσει σαν γυναίκα. Έχουμε πει πολλά πράγματα παραπάνω, μεταξύ μας μέσα στο παιχνίδι, γιατί τρεις μήνες που ήμασταν εκεί, ήταν σαν να ήμασταν τρία χρόνια. Έτσι αισθανόμασταν εμείς, γιατί όταν βλέπεις έναν άνθρωπο όλη μέρα, αυτό το αίσθημα έχεις. Ιδιαίτερα με τέτοια πίεση εκεί. Ερωτική έλξη, το τι θα συμβεί και το τι δε θα συμβεί θα το δούμε σε δυο εβδομάδες”.

Επίσης, είπε πως ίσως η στήριξή του στη Σοφία να έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή του και πως αυτός θα συνεχίσει να τη στηρίζει, παρά τις συνέπειες.

“Έχουν πει για τη Σοφία πολλά, ότι είναι μια ξανθιά τραγουδιάρα. Η Σοφία δεν είναι αυτό. Είναι μια όμορφη τραγουδίστρια που από 17 χρονών παλεύει. Και παλεύει περισσότερο από πολλούς άντρες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την Άννα Μαρία

Για το πώς βίωσε το ριάλιτι, αλλά και ποια είναι η άποψή του για την Άννα Μαρία, μίλησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, αναφέροντας:

“Θα προσπαθούσα να το δω απόλυτα σαν παιχνίδι. Εγώ ζούσα πραγματικά σε έναν κόσμο εκεί μέσα. Σε απορροφά απόλυτα. Εγώ επηρεαζόμουν συναισθηματικά, γι’ αυτό νευρίαζα. Εγώ τις προσβολές που έχω ακούσει στο σπίτι, δεν τις έχω πει σε κανέναν. Έχουν πει για τους γονείς μου, για το σπίτι μου, για το ήθος μου, για το αν είμαι σωστός άντρας. Ειδικά η Άννα Μαρία”.

“Θεωρώ ότι είναι μια πολύ έξυπνη και πολύ καλή ρολίστρια. Το ‘χει πάρα πολύ με τον ρόλο. Έχει 33 διαφορετικές προσωπικότητες μέσα στο σπίτι και μπορεί να τις διαχειρίζεται πολύ έξυπνα και σωστά προς όλους. Το βιώνει σαν παιχνίδι, απόλυτα στρατηγικά. Και το καταφέρνει. Μαγκιά της”, πρόσθεσε.

Για τον καβγά

Ο πρώην παίκτης του “Big Brother” αναφέρθηκε και στον πολύκροτο καβγά με τον Χρήστο Βαρουξή, είπε ότι υπάρχει πολλή συσσωρευμένη πίεση στο σπίτι και δήλωσε:

“Λάθος κίνηση. Πολύ λάθος έκβαση της κατάστασης. Συμφωνώ σε αυτό το κομμάτι. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν κι εμένα σε αυτό το σημείο, πάει να πει ότι συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα. Προσωπικά εγώ δεν έρχομαι στα όριά μου τόσο εύκολα. Εγώ τραμπούκος δεν είμαι”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα