Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του σε όσους τον έχουν χαρακτηρίσει ατάλαντο

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του σε όσους τον έχουν χαρακτηρίσει ατάλαντο
Ο Μάρκος Σεφερλής μιλά στην εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά Glomex

Πώς απαντά ο ηθοποιός στις ακραία αρνητικές κριτικές. Ποια η θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον οποίο έχουν "ψυχρανθεί" στον αέρα.

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής για τα άμεσα θεατρικά του σχέδια. Ο πρωταγωνιστής του “Greece the musicilt” αναφέρθηκε και σε όσους έχουν ασκήσει σκληρή κριτική εναντίον του και συγκεκριμένα σε εκείνους που τον έχουν χαρακτηρίσει ατάλαντο.

«Αν είμαι ατάλαντος και κάνω όλα αυτά που έχω κάνει τόσα χρόνια, που να είχα και ταλέντο. Θα τους προβλημάτιζε ακόμη περισσότερο» σημειώνει, τονίζοντας πως το θέατρο όπου εμφανίζεται γεμίζει ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια.

Αν είμαι ατάλαντος και κάνω όλα αυτά που έχω κάνει τόσα χρόνια, που να είχα και ταλέντο. Θα τους προβλημάτιζε ακόμη περισσότερο

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που ήρθε σε δύσκολη θέση πριν από τρία χρόνια, όταν ο ηθοποιός τον κάλεσε να αποκαλύψει τα τηλεοπτικά του σχέδια για τη νέα σεζόν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega, όπου και συνεργάζονταν.

«Τα εισιτήρια είναι ένας πολύ σημαντικός δείκτης όταν ένα τεράστιο θέατρο όπως το Δελφινάριο είναι φίσκα» σχολίασε ο συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά, θέλοντας να τονίσει την δεδομένη θεατρική επιτυχία του Μάρκου Σεφερλή. Ωστόσο όταν η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως μετά από μια τέτοια τοποθέτηση, οι δυο τους μπορεί να τα βρουν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε: «Όχι, άλλο αυτό. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”.

Ο παρουσιαστής έχει δηλώσει άλλωστε πως αυτή η άτυχη στιγμή με τον Μάρκο Σεφερλή υπήρξε και η πιο ατυχής και δύσκολη στην τηλεοπτική του καριέρα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα