Νίκολας Κέιτζ: Τον πέταξαν έξω από εστιατόριο – Δεν μπορούσε να φορέσει τις σαγιονάρες του και νευρίασε

Νίκολας Κέιτζ: Τον πέταξαν έξω από εστιατόριο – Δεν μπορούσε να φορέσει τις σαγιονάρες του και νευρίασε
Ο Νίκολας Κέιτζ πριν τον πετάξουν έξω από εστιατόριο στο Λας Βέγκας youtube

Θέμα στα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ του πλανήτη έγινε για πολλοστή φορά ο Νίκολας Κέιτζ, καθώς τον έδιωξαν από εστιατόριο του Λας Βέγκας. Βγήκε εκτός εαυτού μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να φορέσει τις σαγιονάρες του.

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος για τον Νίκολας Κέιτζ. Ο 57χρονος ηθοποιός, που άλλοτε μεσουρανούσε στο Χόλιγουντ, έγινε και πάλι θέμα στα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ του πλανήτη, καθώς τον πέταξαν έξω από εστιατόριο του Λας Βέγκας. Φαινόταν μεθυσμένος και ήρθε σε διένεξη με το προσωπικό του καταστήματος ενώ θαμώνες θεώρησαν ότι ήταν άστεγος.

Σύμφωνα με τη Sun, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες σε πολύ γνωστό εστιατόριο του Λας Βέγκας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, που φορούσε λεοπάρ παντελόνι και σαγιονάρες, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ουίσκι και τεκίλα.

Οι αποτυχημένες προσπάθειές του να φορέσει τις σαγιονάρες του ενώ ήταν καθισμένος σε καναπέ, τον εξόργισαν, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να αρχίσει να φωνάζει. Επακόλουθο ήταν υπάλληλοι του καταστήματος να τον οδηγήσουν εκτός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα