Ο Φώτης και η Μαριλένα συνεργάζονται ξανά 15 χρόνια μετά το “Παρά Πέντε”

Ο Φώτης και η Μαριλένα συνεργάζονται ξανά 15 χρόνια μετά το “Παρά Πέντε”
Ο Αργύρης Αγγέλου και η Ελένη Κρίτα NDP PHOTO AGENCY

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Ελένη Κρίτα συμπράττουν στο θέατρο 15 χρόνια μετά το "Παρά Πέντε". Η κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Περίπου 15 χρόνια έχουν περάσει από το τέλος της αγαπημένης κωμικής σειράς “Στο Παρά Πέντε”, που προβλήθηκε στο MEGA την περίοδο 2005 – 2007, αλλά οι χαρακτήρες παραμένουν “ζωντανοί” στο μυαλό των τηλεθεατών έως σήμερα.

Δυο από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς ήταν ο Φώτης, που τον υποδυόταν ο Αργύρης Αγγέλου, αλλά και η Μαριλένα, με την ηθοποιό Ελένη Κρίτα, που έπαιζε την μητριά του, αφού παντρεύτηκε τον Θωμά (Παύλος Ορκόπουλος).

Οι δύο ηθοποιοί έχουν μια εξαιρετική σχέση όλα αυτά τα χρόνια, ενώ φέτος πρόκειται να συνεργαστούν ξανά, στη θεατρική παράσταση “Ξυπόλητοι στο Πάρκο” στον Νέο Ακάδημο.

Ο Αργύρης Αγγέλου είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος για τη συνεργασία τους και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με την ηθοποιό, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Για το Ελενάκι τι να σας πρωτοπώ; Γνωριστήκαμε και δουλέψαμε για πρώτη φορά πριν 15 χρόνια στο Παρά 5 παίζοντας την μητριά μου! Μετά στο musical Blood brothers έπαιξε την μητέρα μου. Φέτος στο @xypolitoistoparko_2020 θα παίξει την πεθερά μου. Και θα είναι η πιο γλυκιά πεθερούλα του κόσμου!!! Δεν ξέρω τι άλλο έχει μείνει Ελένη μου, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που ξαναβρισκόμαστε! Ανυπομονώ!”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα