Ο Καράβας ξεκαθαρίζει για την “κόντρα” με τους παίκτες του GNTM 3

Ο Καράβας ξεκαθαρίζει για την “κόντρα” με τους παίκτες του GNTM 3

Ο Γιώργος Καράβας αναφέρθηκε στο σκηνικό που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3. Μοιράστηκε μια δική του εμπειρία, όταν έχασε μια δουλειά με αμοιβή 120.000 ευρώ.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” ήταν το πρωί της Τετάρτης (25/11) ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος μίλησε για τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3, όταν αμφισβήτησαν την κρίση του οι παίκτες, επειδή επέλεξε τη φωτογραφία του Αιμιλιάνο.

“Το “ρε φίλε” εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα είναι τιμητικό κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο χρόνο να σε θεωρούν φίλο τους. Τα παιδιά, λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι, μεγαλοποιούν κάποιες καταστάσεις. Εγώ προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι όταν είσαι coach σε κάποιον, δεν είσαι coach μόνο στο κομμάτι της καθοδήγησης, είσαι και στο να προφυλάξεις κάποιον, ακόμα και αν χρειάζεται να τον προφυλάξεις από τον ίδιο του τον εαυτό”, είπε ο Γιώργος Καράβας για το σκηνικό.

“Το να έχεις την ελευθερία του λόγου είναι απόλυτα σεβαστό, κατανοητό. Βάσει αυτού γίνεται ο διάλογος. Αλλά θα πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει που σταματάει η ελευθερία του λόγου του και πού ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου, όπου έχει κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις και αρμοδιότητες. Η ηλικία είναι ένα ελαφρυντικό, αλλά από εκεί και πέρα, ο κόσμος έξω σε πραγματικές συνθήκες είναι ζούγκλα”, πρόσθεσε ο coach του GNTM 3.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και σε μια δική του εμπειρία κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, όταν έχασε μια δουλειά με αμοιβή 120.000 ευρώ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version