Παραμένει στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης – Έκκληση της Μαρίας Κορινθίου μέσω Instagram

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης – Έκκληση της Μαρίας Κορινθίου μέσω Instagram
Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου papadakispress

Ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αϊβάζη που νοσηλεύεται με κορονοϊό. Τι είπε για το εμβόλιο.

Στο νοσοκομείο “Σωτηρία” με κορονοϊό νοσηλεύεται από τη Δευτέρα ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.

Νωρίτερα σήμερα, όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού επιδεινώθηκε όταν χρειάστηκε οξυγόνο, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι κινδυνεύει άμεσα με διασωλήνωση.

Η σύντροφός του, Μαρία Κορινθίου προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram για να ενημερώσει σχετικά με τα νεότερα για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη, ενώ παράλληλα κάνει και έκκληση προς τους ακολούθους της να αποφύγουν τις διαφωνίες γύρω από το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου έγραψε στο Instagram:

«Σας ευχαριστούμε όλους! Είστε πολλοί… και άνθρωποι που δεν το περίμενα… Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω.

Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία από Covid-19 με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα… Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανήμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του.

Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει από τον covid. Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version