Θεοφανία Παπαθωμά: “Δεν θα έκανα σποτ για να κλειστεί ο κόσμος στο σπίτι”

Θεοφανία Παπαθωμά: “Δεν θα έκανα σποτ για να κλειστεί ο κόσμος στο σπίτι”
Θεοφανία Παπαθωμά NDP PHOTO AGENCY

Η γνωστή ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση εναντίον της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, αλλά την κατέβασε. Τι δήλωσε για το σποτ.

Στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά για την ανάρτηση της στο Facebook εναντίον της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και δήλωσε ότι αν της το ζητούσαν δε θα έκανε σποτ. 

Η τηλεοπτική “Βιολέτα” από τις “Άγριες Μέλισσες” κατέβασε την ανάρτησή της, ωστόσο, την σχολίασε στη συνέντευξή της, λέγοντας πως η ίδια δεν θα συμμετείχε σε τέτοιου είδους σποτ.

Όπως είπε: “Δεν με ενόχλησε κάτι, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να ‘ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο. Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό”.

Η γνωστή ηθοποιός στην ανάρτησή της είχε ανεβάσει στιγμιότυπα από τα σποτ των Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστου Λούλη, Κατερίνας Λέχου, Θοδωρή Αθερίδη, Σπύρου Παπαδόπουλου και είχε γράψει: 

Η φωνή της πολιτικής προστασίας. Μαζευτείτε κοπρόσκυλα. Άιντε πάντε “Σπίτι”. Μείνετε μεσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο. Νοιαζόμαστε για σας. 10306″.

Υπενθυμίζεται ότι το σποτ με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη αποσύρθηκε μετά από αντιδράσεις για σεξισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα