Τζένη Θεωνά: “Μετά τον γιο μου εκτιμώ τους άνδρες περισσότερο”

Τζένη Θεωνά: “Μετά τον γιο μου εκτιμώ τους άνδρες περισσότερο”
Τζένη Θεωνά Glomex

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για την προσωπική της ζωή. Ανέφερε το πόσο την έχει αλλάξει η μητρότητα αλλά και το πόσο πιο οργανωτική την έχει κάνει ο μικρός της γιος.

Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη σήμερα, Πέμπτη στην εκπομπή “ΦλΕΡΤ”. Με οικοδέσποινα την Νάντια Κοντογεώργη, μίλησε μεταξύ άλλων για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στη σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερα μας χρόνια”, για τον γιο της και τη σχέση της με τους άντρες. Η ηθοποιός τον Απρίλιο του 2019 απέκτησε με τον Δήμο Αναστασιάδη τον γιο τους, Αρίωνα.

“Ο Αρίωνας είναι φανταστικός τύπος. Είναι cool άτομο, πολύ καλός, κάνουμε ωραία παρέα. Εγώ θα τον ήθελα για φίλο μου. Έχω να πάρω πάρα πολλά από αυτόν. Με έχει κάνει λιγότερο εγωίστρια, πιο υπομονετική”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

“Τεράστιο κεφάλαιο είναι ότι εκτιμώ περισσότερο τους άντρες πλέον. Ήμουν στην κατηγορία που πιστεύει ότι έχουμε ένα διαφορετικό “λογισμικό” τα δύο φύλα. Έχω πλέον χαμηλώσει τους τόνους και αρχίζω σιγά σιγά να γνωρίζω και να εκτιμώ το ανδρικό φύλο με τις ευαισθησίες του, με τη δική του συναισθηματική νοημοσύνη κι έχω σταματήσει τα σχόλια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα