“Πρόφαση”για την αναβολή του debate το ναυάγιο στην Πύλο για τον Βελόπουλο

“Πρόφαση”για την αναβολή του debate το ναυάγιο στην Πύλο για τον Βελόπουλο
Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο debate intime news

Την απόφαση αναβολής του debate σχολιάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτηρίζοντας "προφάσεις" και "δικαιολογίες" τα όσα τραγικά συνέβησαν στο ναυάγιο στην Πύλο, όπου μέχρι στιγμής 78 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Την απόφαση για αναβολή του debate των πολιτικών αρχηγών που αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή σχολιάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος, προχωρώντας στον πρωτοφανή ισχυρισμό ότι αποτελούν “προφάσεις” και “δικαιολογίες” τα όσα συνέβησαν στο πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, προς εξυπηρέτηση της αναβολής της τηλεμαχίας.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, είπε αρχικά: “Για το debate που δεν ήθελε η ΝΔ να γίνει, λέμε το αυτονόητο που είπε ο κος Σκέρτσος, προκλητικά και προσβλητικά για τη δημοκρατία: Εσείς τα μικρά κόμματα θέλετε να γίνει το debate. Αυτό είπε ο κος Σκέτσος.”

“Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι αλαζόνες, αυτοί οι κυρίαρχοι των media, οι κυρίαρχοι του λόγου των καναλιών, δεν θέλουν να γίνει το debate” συνέχισε για να καταλήξει πως το ναυάγιο της Πύλου – που στοίχισε τη ζωή σε μέχρι στιγμής σε 78 ανθρώπους, ενώ εκατοντάδες αγνοούνται – είναι κάποιου είδους “πρόφαση” προκειμένου να αναβληθεί το debate, θέτοντας με τον τρόπο αυτό την ανθρώπινη ζωή στο περιθώριο, για να προωθήσει την πολιτική του ατζέντα εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

“Ντρεπόμαστε πραγματικά γι’ αυτούς. Τους βλέπει η ντροπή και ντρέπεται, διότι, ενώ δεν ήθελαν να κάνουν το debate, έψαχναν προφάσεις. Τις βρήκαν. Βρήκαν και δικαιολογίες” είπε χαρακτηριστικά για να καταλήξει στη συνέχεια πως “Ο ελληνικός λαός πρέπει 25 Ιουνίου να τους τιμωρήσει όλους. Γιατί; Γιατί δεν θέλουν να κατατεθούν τα προγράμματά τους, γιατί δεν έχουν πρόγραμμα. Γιατί πολύ απλά έχουν τα Μέσα Ενημερώσεως μαζί τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα