Σαμαράς: Έξοδος από την κρίση αλλά όχι από το ευρώ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ  ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΙΕΡΕΑΣ ΙΕΡΕΙΣ
Η περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στα πλαίσια της περιοδείας του στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορίνθου επισκέφτηκε ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει σήμερα στους νομούς Κορινθίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τους επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για την έλλειψη ρευστότητας και σε δηλώσεις του επεσήμανε πως " η έξοδος από την κρίση σημαίνει σημαίνει νέες θέσεις εργασίας, όχι νέοι φόροι, όχι άλλη ανεργία, χρειάζονται συμμαχίες. "

Ο κ. Σαμαράς τόνισε μάλιστα πως "λέμε όχι σε εκείνους που τυχοδιωκτικά τάσσονται κατά των λύσεων" και επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και ενότητα. Ο Πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στο κέντρο τη πόλης της Κορίνθου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι: "Η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας. Όχι σ’ εκείνους που τυχοδιωκτικά θέλουν να χάσει η Ελλάδα τα στηρίγματά της. Όχι σ’ εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις, σε μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται. Σε μια στιγμή που η ίδια η Ευρώπη λογαριάζει το κάθε ευρώ. Αυτή την ώρα χρειάζεται σταθερότητα, αποφασιστικότητα, σύνεση και πατριωτισμός. Και σήμερα, αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τα είδαμε, τα συζητήσαμε, είχαμε έναν καταπληκτικό διάλογο, εδώ στην Κόρινθο. Ευχαριστώ πάρα πολύ".

SHARE:

24Media Network