Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Φωκίδα

Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Φωκίδα

Με τοπικούς φορείς της Δωρίδας συναντήθηκε και συνομίλησε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια τριήμερης επίσκεψής του στην περιοχή

Συνεχίζεται η επίσκεψη του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη στη Δωρίδα, η οποία ξεκίνησε την Κυριακή με μια επίσκεψη στη Δ.Ε.Καλλιέων Δ.Δελφών την περασμένη Κυριακή, συνεχίστηκε τη Δευτέρα στην ορεινή κυρίως Δωρίδα και ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη.

Ο κ. Μπακογιάννης επισκέφτηκε πολλά χωριά και συνομίλησε με ανθρώπους και φορείς, ακούγοντας τα προβλήματά τους και επιβλέποντας τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Τριήμερη επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Φωκίδα

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπακογιάννης βρέθηκε την Κυριακή στο Μαυρολιθάρι, τη Δευτέρα στο Λιδορίκη, το Σωφρονιστικό Κατάστημα Μαλανδρίνου, το Φράγμα του Μόρνου, την Ιερά Μονή του Αγ. Ιωάννου (Αθ. Διάκου) στην Αρτοτίνα και την Ιερά Μονή Βαρνάκοβας.

Νωρίτερα σήμερα, επισκέφτηκε τα Τριζόνια, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, το κτίριο της ΠΕ Φωκίδας στο Ευπάλιο, όπου παρέστη σε ημερίδα με θέμα "Δυνατότητες και μέσα βελτίωσης και ανάδειξης του αγροδιατροφικού τομέα", το Άτυπο Βιομηχανικό Πάρκο και την εταιρεία Κοτρώνης Πλαστικά ΑΒΕΕ, τη μονάδα ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ στην Χιλιαδού, ενώ η επίσκεψή του θα κλείσει με την παραλία Τολοφώνας και τις συναντήσεις του με φορείς στην Ερατεινή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE: