Ζαχαριάδης: Μπορεί να ηττηθεί η διοίκηση Μπακογιάννη που απέτυχε σε όλα

Διαβάζεται σε 1'
Ζαχαριάδης: Μπορεί να ηττηθεί η διοίκηση Μπακογιάννη που απέτυχε σε όλα
ΙΝΤΙΜΕ

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Χαρη Δούκα, ο Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να ηττηθεί την Κυριακή.

Συνάντηση με τον Χάρη Δούκα είχε το πρωί της Τρίτης ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, όπως είχε προαναγγείλει, ενώνει τις δυνάμεις του με τον κ. Δούκα ο οποίος την Κυριακή θα διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας κόντρα στο νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

“Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηττηθεί η σημερινή διοίκηση Μπακογιάννη που έχει αποτύχει στη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης και η Αθήνα να μπορέσει να γυρίσει σελίδα» τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης μετά τη συνάντηση.

«Για την «Ανοιχτή Πόλη» είναι μεγάλο στοίχημα να υπάρξει μία πολιτική και προγραμματική συμφωνία με την «Αθήνα Τώρα» και με βάση αυτό, είχαμε συνάντηση πάνω σε τρεις πυλώνες: Ζήτημα ενέργειας, ζήτημα προστασίας της κατοικίας και της ανάσχεσης του real estate και τρίτον έθεσα το ζήτημα μετεγκατάστασης του διοικητικού κέντρου της Πόλης στην ΠΥΡΚΑΛ» πρόσθεσε.

«Οι απόψεις μας είναι κοντινές. Για να γίνει πολιτική ανατροπή δεν αρκεί να αθροίσουμε δυνάμεις, αλλά να ξυπνήσουμε τον κόσμο που απείχε την Κυριακή. Η κινητοποίηση της αποχής μπορεί να δώσει άλλο αποτέλεσμα, για το καλό της Αθήνας» ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα