Έγκλημα στην Τήνο: Συχνούς διαπληκτισμούς με ασήμαντες αφορμές είχε ο ηλικιωμένος με το θύμα

Έγκλημα στην Τήνο: Συχνούς διαπληκτισμούς με ασήμαντες αφορμές είχε ο ηλικιωμένος με το θύμα

Γνωστός στις Αρχές ο 90χρονος δράστης, που "έτρεχε" στα δικαστήρια συγγενείς και γείτονες για οποιαδήποτε αφορμή. Είχε κάνει μήνυση στον άτυχο 52χρονο αγιογράφο επειδή θεωρούσε ότι του είχε δηλητηριάσει ένα πηγάδι.

Γνωστός στις Αρχές της Τήνου είναι ο 90χρονος δολοφόνος που συνελήφθη στο σημείο της εν ψυχρώ εκτέλεσης και δολοφονίας σε βάρος του άτυχου 52χρονου αγιογράφου και οικογενειάρχη, με τον οποίο ήταν γείτονες και συχνά ο υπερήλικας τσακωνόταν μαζί του για οποιαδήποτε ασήμαντη αφορμή μπορούσε να φανταστεί ο νους του, αφού το θύμα έμενε στον υπερκείμενο όροφο από το σπίτι του δράστη.

Στο παρελθόν ο υπερήλικας που ήταν δικομανής με τους πάντες γύρω του είχε μηνύσει το θύμα ακόμη και γιατί δήθεν θεωρούσε ότι του δηλητηρίαζε ένα πηγάδι.


Αντίστοιχα συχνές ήταν οι μηνύσεις που έκανε και σε βάρος συγγενών του για τα κληρονομικά, ενώ τον άτυχο γείτονά του δεν τον άφηνε σε χλωρό κλαρί.

Έτσι και σήμερα περίπου στις 12 το μεσημέρι λογόφερε μαζί του και όταν το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει, ο αδίστακτος υπερήλικας επέστρεψε με ένα δίκαννο, του έσπασε το τζάμι και τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να το σωριάσει νεκρό μέσα σε αυτό.

Στο μεταξύ, περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τον δράστη στο σημείο του πήραν το όπλο και τον συνέλαβαν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: “Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα