Εντοπίστηκε δραπέτης φυλακών οπλισμένος σαν “αστακός”-Ετοίμαζε χτύπημα

Εντοπίστηκε δραπέτης φυλακών οπλισμένος σαν “αστακός”-Ετοίμαζε χτύπημα
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Έλληνας σκληρός κακοποιός με 60 χρόνια κάθειρξη, πήρε άδεια από τις Φυλακές Δομοκού, δεν γύρισε ποτέ και εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο με πιστόλι, περίστροφο, πέντε χειροβομβίδες, φυσίγγια, πλαστό δελτίο ταυτότητας και άδεια ικανότητας οδήγησης, κουκούλες, γάντια, περούκα και ναρκωτικά δισκία-Ερευνάται αν ετοίμαζε ένοπλη ληστεία

Συνελήφθησαν στον Νέο Κόσμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, ένας 39χρονος Έλληνας δραπέτης φυλακών και μία 35χρονη Ελληνίδα, για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών καθώς και για πλαστογραφία.

Ειδικότερα οι δράστες, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαιναν και ύστερα από εντοπισμό και παρακολούθηση των αστυνομικών, κατελήφθησαν να κατέχουν πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 14 φυσίγγια, περίστροφο το οποίο έφερε 6 φυσίγγια στο βυκίο, γεμιστήρα με 18 φυσίγγια, 41 φυσίγγια, τρεις αμυντικές χειροβομβίδες, δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης, πλαστό δελτίο ταυτότητας, πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, 55 ναρκωτικά δισκία, κουκούλες και γάντια και πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Μετά από έρευνα στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 37 ναρκωτικά δισκία, περούκα και πλήθος καρτών SIM.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες, εκβίαση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματική βλάβη και εξέτιε ποινή κάθειρξης 60 ετών στις Φυλακές Δομοκού, από το οποίες έλαβε στις 7 Ιουνίου εξαήμερη άδεια, την οποία παραβίασε και έκτοτε αναζητείτο ως δραπέτης. Ο συλληφθείς ερευνάται αν ετοίμαζε ένοπλη ληστεία ή αν ευθύνεται για παρόμοιες πράξεις από την ημέρα που απέδρασε έως τώρα. Οι δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version