Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας σε σπίτι που πήρε φωτιά – Είχε τραύμα στο κεφάλι

Διαβάζεται σε 1'
Πυροσβεστική (φωτογραφία αρχείου)
Πυροσβεστική (φωτογραφία αρχείου) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας, γύρω στα 50, με τραύμα στο κεφάλι, από σπίτι που είχε πιάσει φωτιά στις Γούβες Ηρακλείου. Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στις Γούβες δήμου Χερσονήσου το πρωί της Τρίτης (12/3), με την Πυροσβεστική να ανασύρει από το εσωτερικό της οικίας τη σορό ενός άνδρα. Μέχρι αυτήν την ώρα δεν είναι γνωστό πώς έπιασε φωτιά το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το οίκημα στο οποίο ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται στον δρόμο που κατεβαίνει προς την παραλία των Γουβών. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 8 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και περιπολικά της ΕΛΑΣ. Την ώρα της κατάσβεσης από το εσωτερικό του σπιτιού ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας, γύρω στα 50.

Για το περιστατικό διενεργείται ανάκριση από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής αλλά και από την Αστυνομία, ενώ αναμένεται να γίνει εξέταση και από ιατροδικαστή για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο θάνατος του δεν σχετίζεται με την φωτιά η οποία ήταν μικρής έκτασης και κατασβήστηκε άμεσα.

Την υπόθεση χειρίζεται πλέον η Ασφάλεια Ηρακλείου καθώς με την πρώτη εκτίμηση δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα, αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα