Κυψέλη: Συνελήφθη 32χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έξι χρόνια μετά

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Στη σύλληψη ενός 32χρονου στην Κυψέλη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε επί έξι χρόνια ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προχώρησαν οι αρχές. Είχε απασχολήσει τις αρχές και για άλλες υποθέσεις.

Συνελήφθη μετά από διερεύνηση και αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μεσημβρινές ώρες χθες σε καφετέρια, στην περιοχή της Κυψέλης, ένας 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τρεις δικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών για απόπειρα ληστείας, οπλοφορία, οπλοχρησία και κλοπή.

Όσον αφορά το ανωτέρω ένταλμα σύλληψης, τον Σεπτέμβριο του 2018 στο κέντρο της Αθήνας, ο 32χρονος ευρισκόμενος σε λεωφορείο επιτέθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε συνεπιβάτη, με επακόλουθο το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές για υποθέσεις κλοπών, ληστειών, κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, έχει κρατηθεί κατά καιρούς σε διάφορες φυλακές της χώρας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα από το 2015. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και μετά την εκτέλεση των ενταλμάτων οδηγήθηκε στις Φυλακές Άμφισσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα