Λήστεψαν ντελιβερά και κατά την διαφυγή τους προκάλεσαν τροχαίο με λεωφορείο στο Μενίδι

Λήστεψαν ντελιβερά και κατά την διαφυγή τους προκάλεσαν τροχαίο με λεωφορείο στο Μενίδι

Δύο από τους ληστές τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου το οποίο ευτυχώς δεν μετέφερε επιβάτες εκείνη την χρονική στιγμή-Οι άλλοι δύο ληστές κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Μενίδι από την επεισοδιακή ληστεία και διαφυγή τεσσάρων κακοποιών.

Οι δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακινητοποίησαν επί της Λ. Καραμανλή έναν διανομέα φαγητού και του αφαίρεσαν τις εισπράξεις του. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Η οδήγησή τους ήταν τόσο επικίνδυνη που λίγο πιο κάτω στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγίας Τριάδος έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκαν με διερχόμενο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο από τους ληστές και ευτυχώς ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου. Επίσης ευτυχώς, εκείνη την χρονική στιγμή στο λεωφορείο δεν επέβαιναν επιβάτες.

Οι υπόλοιποι δύο δράστες κατάφεραν να βγουν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μπόρεσαν να διαφύγουν πεζοί. Για τον εντοπισμό τους διενεργούνται αναζητήσεις από την Αστυνομία, ενώ όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version