Μήνυση κατά Λύτρα και της πρώην συζύγου του κατέθεσε η Πολυζωγοπούλου

Διαβάζεται σε 3'
Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας INTIME NEWS

Διπλή μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του, κατέθεσε η νυν σύζυγος του ποινικολόγου, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του υπέβαλε η νυν σύζυγος του ποινικολόγου, την οποία παραδέχθηκε ότι ξυλοκόπησε άγρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμις Σοφός, αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στο ανακριτικό γραφείο της Χρ. Σαλάππα προκειμένου να ζητήσει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον ποινικολόγο με το μέτρο της προσωρινής κράτησης, λόγω παραβίασης των πρώτων.

Μάλιστα, έχει υποβληθεί και μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής μετοίκησης με το σκεπτικό ότι ο δικηγόρος δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά του σπιτιού, αλλά και της απαγόρευσης συναναστροφής. Και αυτό γιατί κατά τη μήνυση ο ποινικολόγος φέρεται να έστειλε μηνύματα που κρίθηκαν ως απειλητικά.

Συγχρόνως έχει κατατεθεί και δεύτερη μήνυση πάλι από τη σύζυγο σε βάρος του Απόστολου Λύτρα και αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό το δικηγόρο.

Φυσικοί αυτουργοί εμφανίζονται τόσο η πρώην σύζυγος Λύτρα όσο και ένας δικηγόρος και ένα συγγενικό πρόσωπο του κατηγορούμενου.

Όσα προηγήθηκαν της μήνυσης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα πήγε συνοδεία του δικηγόρου της και της κόρης της στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με τα κλειδιά που της έδωσε ο κ. Λύτρας προκειμένου να πάρει κάποια πράγματά του. Σημειώνεται πως ο ποινικολόγος έπρεπε να είχε παραδώσει ήδη τα κλειδιά της κ. Πολυζωγοπούλου, λόγω των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί.

Όπως κατέθεσε η κα. Πολυζωγοπούλου, η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα και η κόρη τους μπήκαν στο σπίτι της χωρίς να έχουν ενημερώσει, ενώ φέρονται να ήταν αρκετά εριστικές μαζί της. Τότε η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button.

Στη συνέχεια προέβη σε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα για διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, απειλή και εξύβριση και σε μήνυση κατά του δικηγόρου που τη συνόδευσε για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Συνελήφθησαν και οι δύο, αλλά ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος λόγω πλημμελήματος αλλά και της ιδιότητάς του. Η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα κρατείται στο ΑΤ, για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Επιπλέον, κατατέθηκε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για ηθική αυτουργία στα παραπάνω αδικήματα και για παραβίαση περιοριστικών ορών.

Ο ποινικολόγος αναζητείται από τις Αρχές για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς έχει κλείσει το κινητό του. Η αστυνομία έχει επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και ο ίδιος του έχει ζητήσει να παραδοθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα