Τραγωδία στο Λαγονήσι: Πνίγηκε 48χρονος ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του

Τραγωδία στο Λαγονήσι: Πνίγηκε 48χρονος ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του
Σκάφος του Λιμενικού Eurokinissi/Διονύσης Ανδρόνικος

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Λαγονήσι με έναν 48χρονο που επιχείρησε να διασώσει το παιδί του, το οποίο παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και κατέληξε.

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λαγονήσι καθώς 48χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει το ανήλικο παιδί του. Ο 8χρονος βρισκόταν σε στρώμα θαλάσσης που παρασύρθηκε από τα ρεύματα γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (21.08.2023).

Ο 8χρονος διασώθηκε από θαλάσσιο μέσο αναψυχής, ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου κατέληξε.

Το χρονικό

Το πρωί της Δευτέρας, ο ανήλικος είχε ανέβει σε θαλάσσιο στρώμα και παρασύρθηκε από τα κύματα, με τον πατέρα του να τον βλέπει να απομακρύνεται από την ακτή.

Τότε, βούτηξε και προσπάθησε να τον σώσει. Αποτέλεσμα, όμως, ήταν να χάσει ο ίδιος τις αισθήσεις του.

Στο σημείο βρισκόταν ένα ιδιωτικό φουσκωτό. Οι τέσσερις επιβαίνοντες άκουσαν τις φωνές όσων βρίσκονταν στην παραλία. Επίσης, άμεσα έσπευσαν δύο διασώστες του ΕΚΑΒ και δύο ναυαγοσώστες από κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής, προσπαθώντας να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον 48χρονο.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας χωρίς τις αισθήσεις τους και χωρίς σφυγμό, όπου και κατέληξε.






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα