ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Έργα του ομίλου Ελλάκτωρ

Ελλάκτωρ: Αυξάνει το ανεκτέλεστο έργων για τον όμιλο

Στα 2,5 δισ. ευρώ οι υπογεγραμμένες συμβάσεις ενώ αναμένεται μέσα στο 2022 η συμβασιοποίηση επιπλέον έργων της τάξης των 657 εκατ.ευρώ. Παρών ο όμιλος με κοινοπραξία στο νέο διαγωνισμό παραχώρησης της Αττικής Οδού.

Eργοτάξιο - Φωτογραφία αρχείου

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 638 εκατ. οι πωλήσεις το 9μηνο του 2021 - Επιστροφή στην κερδοφορία

Στην κερδοφορία μετά από έξι τρίμηνα αρνητικών αποτελεσμάτων επέστρεψε ο Όμιλος Ελλάκτωρ. Ανακοίνωσε 7% αύξηση σε ετήσια βάση του Κύκλου Εργασιών για το Γ΄ τρίμηνο του 2021

Εγνατία οδός

Ελλάκτωρ: Αποχαίρετησε τον διαγωνισμό της Εγνατίας Οδού, κρίσιμη η σημερινή Γενική Συνέλευση

Η Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ έχει προγραμματιστεί για σήμερα. Θα κριθεί αν θα γίνει αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 120,5 εκ. ευρώ.

Σήμερα η μητέρα των μαχών για την επικράτηση στον όμιλο Ελλάκτωρ

Σήμερα η μητέρα των μαχών για την επικράτηση στον όμιλο Ελλάκτωρ

Η Invesco ζήτησε αναβολή της σημερινής γενικής συνέλευσης έως ότου η Επιτροπή Ανταγωνισμού αποφασίσει αν προκύπτει θέμα συγκέντρωσης στην περίπτωση που η Reggeborgh επικρατήσει. Το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει αν η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά ή αν θα "παγώσει".

Κατασκευή έργου από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επίσημη ρήξη μεταξύ των αδελφών Καλλιτσάντση με αιχμηρή ανακοίνωση

Καλλιτσάντσης εναντίον Καλλιτσάντση στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δυο μέρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για την αλλαγή ή όχι διοίκησης. Τι καταλογίζει ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης στον αδελφό του.

O Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η μητέρα των μαχών που ο Α. Καλλιτσάντσης προσπαθεί να αποφύγει

Αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης στην Ελλάκτωρ, με αντικείμενο την αλλαγή ή τη διατήρηση της παρούσας διοίκησης. Οι μονομάχοι, τα επιχειρήματα και η προσπάθεια νέας αναβολής της Γενικής Συνέλευσης.

Η ΕΥΑΘ στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΤΩΡ: Αναλαμβάνει λειτουργία & συντήρηση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης

Η σύμβαση πενταετούς διάρκειας με προαίρεση για επέκταση ενός έτους προβλέπει, μεταξύ άλλων, σημαντικές παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργική αναβάθμιση της Εγκατάστασης.

ΗΛΕΚΤΩΡ: Ολοκλήρωση της επένδυσης στη νέα Μονάδα Ενεργειακής Αξιοποίησης Βιοαερίου ΧΥΤΑ Μαυροράχης

ΗΛΕΚΤΩΡ: Ολοκλήρωση της επένδυσης στη νέα Μονάδα Ενεργειακής Αξιοποίησης Βιοαερίου ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες και μεγαλύτερες μονάδες στην Ελλάδα στο είδος της, η οποία θα λειτουργεί αδιάλειπτα, με τη χρήση μιας ευέλικτης, καθαρής και ανανεώσιμης πηγής ενέργειας, όπως το βιοαέριο

O Πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Ludovic Orban, ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Επικοινωνιών της Ρουμανίας, κ. Lucian Bode και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ, κ. Αλέξανδρος Εξάρχου.

Σιδηροδρομικό έργο προϋπολογισμού 573 εκατ. ευρώ υπέγραψε η ΑΚΤΩΡ στη Ρουμανία

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση και την αναβάθμιση του τμήματος “Apata – Cata” της γραμμής Brasov – Simeria, η οποία αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού διαδρόμου μεταφορών Ρήνου-Δούναβη.