ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Εγνατία οδός

Ελλάκτωρ: Αποχαίρετησε τον διαγωνισμό της Εγνατίας Οδού, κρίσιμη η σημερινή Γενική Συνέλευση

Η Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ έχει προγραμματιστεί για σήμερα. Θα κριθεί αν θα γίνει αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 120,5 εκ. ευρώ.

Σήμερα η μητέρα των μαχών για την επικράτηση στον όμιλο Ελλάκτωρ

Σήμερα η μητέρα των μαχών για την επικράτηση στον όμιλο Ελλάκτωρ

Η Invesco ζήτησε αναβολή της σημερινής γενικής συνέλευσης έως ότου η Επιτροπή Ανταγωνισμού αποφασίσει αν προκύπτει θέμα συγκέντρωσης στην περίπτωση που η Reggeborgh επικρατήσει. Το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει αν η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά ή αν θα "παγώσει".

Κατασκευή έργου από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επίσημη ρήξη μεταξύ των αδελφών Καλλιτσάντση με αιχμηρή ανακοίνωση

Καλλιτσάντσης εναντίον Καλλιτσάντση στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δυο μέρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για την αλλαγή ή όχι διοίκησης. Τι καταλογίζει ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης στον αδελφό του.

O Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η μητέρα των μαχών που ο Α. Καλλιτσάντσης προσπαθεί να αποφύγει

Αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης στην Ελλάκτωρ, με αντικείμενο την αλλαγή ή τη διατήρηση της παρούσας διοίκησης. Οι μονομάχοι, τα επιχειρήματα και η προσπάθεια νέας αναβολής της Γενικής Συνέλευσης.

Η ΕΥΑΘ στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΤΩΡ: Αναλαμβάνει λειτουργία & συντήρηση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης

Η σύμβαση πενταετούς διάρκειας με προαίρεση για επέκταση ενός έτους προβλέπει, μεταξύ άλλων, σημαντικές παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργική αναβάθμιση της Εγκατάστασης.

ΗΛΕΚΤΩΡ: Ολοκλήρωση της επένδυσης στη νέα Μονάδα Ενεργειακής Αξιοποίησης Βιοαερίου ΧΥΤΑ Μαυροράχης

ΗΛΕΚΤΩΡ: Ολοκλήρωση της επένδυσης στη νέα Μονάδα Ενεργειακής Αξιοποίησης Βιοαερίου ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες και μεγαλύτερες μονάδες στην Ελλάδα στο είδος της, η οποία θα λειτουργεί αδιάλειπτα, με τη χρήση μιας ευέλικτης, καθαρής και ανανεώσιμης πηγής ενέργειας, όπως το βιοαέριο

O Πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Ludovic Orban, ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Επικοινωνιών της Ρουμανίας, κ. Lucian Bode και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ, κ. Αλέξανδρος Εξάρχου.

Σιδηροδρομικό έργο προϋπολογισμού 573 εκατ. ευρώ υπέγραψε η ΑΚΤΩΡ στη Ρουμανία

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση και την αναβάθμιση του τμήματος “Apata – Cata” της γραμμής Brasov – Simeria, η οποία αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού διαδρόμου μεταφορών Ρήνου-Δούναβη.

Τα έργα κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ

Υπεγράφη η σύμβαση για τη Β’ φάση του Γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η υπογραφή της σχετικής σύμβασης, με αρχικό προϋπολογισμό 16.129.032 ευρώ, σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της Β΄ φάσης της κατασκευής του «Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού Αγιά Σοφιά»

Στις σήραγγες και στα εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης ο Γ.Γ. Υποδομών, Γ. Καραγιάννης

Στις σήραγγες και στα εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης ο Γ.Γ. Υποδομών, Γ. Καραγιάννης

Ο κ. Καραγιάννης επιθεώρησε τις κατασκευαστικές εργασίες στους σταθμούς Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας, ενώ είχε την ευκαιρία να μεταφερθεί κατά μήκος του ολοκληρωμένου συστήματος σιδηροδρομικής επιδομής του Μετρό Θεσσαλονίκης από τον σταθμό Αγίας Σοφίας στον σταθμό Ανάληψης.

Στο Μετρό Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Στο Μετρό Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρακολούθησε ορισμένες από τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στη βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης.